середа, 12 липня 2006 16:07

Російський співак Вітас одружується

 

Російський поп-співак 27-річний Вітас (за паспортом Віталій Грачев) одружується на своїй подружці 22-річній Світлані. З нею співак познайомився більше 7 років тому в Одесі (Україна). Через деякий час пара переїхала до Москви.

Спочатку закохані знімали квартиру та зазнавали матеріальні труднощі. Але незабаром справи пішли в гору, і тут почалися нові проблеми. Співака почали переслідувати божевільні фанатки. На адресу Світлани почали надходити погрози, і Вітас злякався за життя своєї подружки. Молоді люди вирішили приховувати свої близькі стосунки, а на публіці співака періодично бачили в компаніях різних дівчат.

Світлані було нелегко боротися з ревнощами. Коли Вітас купив квартиру в елітному будинку, їх життя стало спокійнішим. Нарешті молоді люди все ж таки вирішили одружитися. На думку артиста, це достатній термін, щоб зрозуміти, що Світлана та дівчина, яка йому потрібна. Весілля закохані зіграють на батьківщині в Одесі. Зараз підготовка до урочистої події йде повним ходом.

Костюм молодому, весільну сукню для нареченої та обручки майбутнє подружжя купило в Москві. Зі всім іншим їм допомагають батьки та родичі. Проте влаштовувати пишне весілля Вітас не має наміру. З Москви до Одеси прилетять лише його продюсер Сергій Пудовкін та кілька найближчих друзів, пише Важно.ру.

Зараз ви читаєте новину «Російський співак Вітас одружується ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути