четвер, 06 жовтня 2011 16:07

У Голлівуді планують зйомки фільму про померлого Стіва Джобса

У Голлівуді планують зйомки фільму про померлого Стіва Джобса

Біографія засновника корпорації Apple Стіва Джобса, який помер в середу після тривалої хвороби, написана колишнім редактором Times Уолтером Айзексоном, за минулу ніч зайняла друге місце з продажів на сайті Amazon.com, a в Голлівуді вже подумують про зйомки байопіку, повідомляє Deadline.

Книга, за якою планується зняти фільм, вийде під простою назвою "Стів Джобс" в компанії Simon&Schuster 21 листопада. Спочатку передбачалося більш оригінальна назва In iSteve: The Book of Jobs.

Досі не було знято жодної картини про творця Apple, крім "Піратів Силіконової долини" (Pirates Of Silicon Valley), за книгою "Пожежа в долині" (Fire In The Valley) Пола Фрейбергера. Джобсу сподобалося, як Ноа Вайлі зіграв його, і він навіть запросив актора на один із заходів компанії.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шанувальники Apple несуть квіти й записки до магазинів у пам'ять про Стіва Джобса

Біографія, написана Айзексоном, - на сьогоднішній день найбільш достовірне джерело, що розповідає про життя Джобса. До книги увійшли 40 інтерв'ю з самим Джобсом і більше сотні з його друзями, членами сім'ї, колегами і конкурентами.

Волтер Айзексон, на рахунку якого є біографії Альберта Ейнштейна і Бенджаміна Франкліна, єдина людина, якій потайний по натурі Джобс офіційно довірив написання своєї біографії. Щоправда, він так і не встиг її прочитати.

Глава Pixar Джон Лассетер сказав: "Стів Джобс був видатним мрійником і вигадником, добрим другом і дороговказною зіркою сім'ї Pixar. Він бачив потенціал у нашій компанії ще задовго до того, як ми самі змогли роздивитись його. Стів ризикнув підтримати Pixar і повірив у нашу божевільну мрію знімати комп'ютерні мультфільми. Він завжди говорив одне: "Хай вони будуть чудовими". Завдяки йому Pixar стала такою, яка вона є зараз. Його сила, принциповість і любов до життя зробили нас краще. Він навічно залишиться в ДНК компанії Pixar".

Зараз ви читаєте новину «У Голлівуді планують зйомки фільму про померлого Стіва Джобса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути