понеділок, 31 січня 2022 17:33

У фотосесії для глянцю: кохана Каньє Веста обрала боді від українського бренду
6

Американська акторка Джулія Фокс, з якою ще на початку січня підтвердив стосунки репер Каньє Вест, постала у вбранні українського бренду.

Зірка взяла участь у стильному фотосеті для видання Numero Netherlands. Поділилася кадрами в Instagram ще п'ять місяців тому. Але про те, що Фокс вдягнула речі від українського бренду TTSWTRS, дізналися лише зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мей Маск зачарувала костюмом від українського бренду на показі в Парижі

На серії знімків обраниця музиканта, який ще на стадії розлучення зі світською левицею Кім Кардаш'ян, позувала в боді без бюстгальтера та спідниці. Модне вбрання доповнила окулярами.

Американська акторка Джулія Фокс, з якою ще на початку січня підтвердив стосунки репер Каньє Вест, постала у вбранні українського бренду
Фото: instagram.com/juliafox
Фокс вдягнула речі від українського бренду TTSWTRS
Фокс вдягнула речі від українського бренду TTSWTRS
Зірка обирає для фотосетів епатажні образи
Зірка обирає для фотосетів епатажні образи

Про роман Фокс і Веста до початку січня лише пліткували. Але пара вирішила більше не приховувати стосунки і знялася в романтичній фотосесії. Окрім публікації відвертих спільних фото, Фокс також прокоментувала стосунки з музикантом. За словами акторки, вперше вони зустрілися в Маямі напередодні Нового року. Вона зазначила, що це "була миттєва симпатія".

Зараз ви читаєте новину «У фотосесії для глянцю: кохана Каньє Веста обрала боді від українського бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути