Ексклюзиви
понеділок, 10 січня 2022 11:41

Колишній Кардаш'ян відреагував на чутки про новий роман відвертими фото
10

Американський репер 44-річний Каньє Вест, який наприкінці жовтня 2021-го офіційно змінив ім'я на Є, підтвердив нові стосунки. Ексчоловік світської левиці Кім Кардаш'ян тепер зустрічається з американською акторкою 31-річною Джулією Фокс.

Про їхній роман до цих пір лише пліткували. Але пара вирішила більше не приховувати стосунки і знялася в романтичній фотосесії. Окрім публікації відвертих спільних фото, Фокс також прокоментувала стосунки з музикантом виданню Interview Magazine.

За словами акторки, вперше вони зустрілися в Маямі напередодні Нового року. Вона зазначила, що це "була миттєва симпатія".

"Він має таку енергетику, з ним весело. Він змусив мене та моїх друзів увесь вечір танцювати, сміятися та усміхатися", - поділилась Фокс.

Зірка також пригадала одне з їхній побачень.

Американський репер Каньє Вест тепер зустрічається з акторкою Джулією Фокс
Фото: Кевін Лейва для видання Interview Magazine
Американський репер Каньє Вест тепер зустрічається з акторкою Джулією Фокс
Американський репер Каньє Вест тепер зустрічається з акторкою Джулією Фокс
Американський репер Каньє Вест тепер зустрічається з акторкою Джулією Фокс
Пара знялася в романтичній фотосесії

"Ми зібралися на спектакль Slave Play. Літак Є приземлився о 18:00, а спектакль починався о 19:00, і він приїхав вчасно. Це мене вразило. Потім ми поїхали вечеряти до Carbone - одного з моїх улюблених ресторанів. Прямо в ресторані Є почав знімати цю фотосесію, доки люди поряд вечеряли. Всім сподобалося, всі нас підбадьорювали", - додала вона.

Побачення продовжилося в люксовому номері готелю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розлучена Саша Бо показала фото з новим бойфрендом-стоматологом

"Він підготував цілу кімнату одягу, це мрія будь-якої дівчини. Я почувалася Попелюшкою. Не знаю, як йому вдалося все це підготувати, але я була така здивована: "Хіба таке роблять на другому побаченні?" Та й узагалі на побаченні. І все це так органічно", - поділилася Фокс.

Нещодавно ЗМІ підловили американську бізнесвумен Кім Кардаш'ян з молодшим на 13 років коміком і актором Пітом Девідсоном. Пара ніжно трималася за руки. Однак телезірка ще не встигла розлучитися з репером Каньє Вестом.

У лютому мережу сколихнула новина про те, що Кардаш'ян подала на розлучення з реп-виконавцем. Таблоїди почали писати про проблеми зіркового подружжя ще на початку 2020 року: тоді Вест балотувався на пост президента США. Зараз екси ділять спільну опіку над чотирма дітьми й намагаються підтримувати дружні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Колишній Кардаш'ян відреагував на чутки про новий роман відвертими фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути