вівторок, 18 квітня 2017 20:57

У доньки Ольги Сумської вкрали телефон

У доньки Ольги Сумської вкрали телефон
Акторка Ольга Сумська з доньками Ганною (праворуч) та Антоніною. Фото: Facebook

У доньки акторки Ольги Сумської вкрали телефон. Сталося це на столичній Лук'янівці. Про інцидент Ольга повідомила у Facebook.

"Друзі, у дитини вкрали телефон. Айфон. Чи варто шукати і що порадите в цьому випадку?", - написала Сумська на своїй сторінці у соцмережі.

Ідеться про молодшу доньку акторки Ганну. Їй 15 років.

Під публікацією її друзі та підписники залишили понад 100 коментарів. Одні радять забути про iPhone і не сварити доньку. Інші рекомендують підключити до пошуків знайомих у поліції та СБУ, а також купити дитині дешевший телефон.

"У мене був такий випадок минулого року. Дитина загубила на дорозі телефон, як їхала велосипедом. Знайшли водії, бо я без перестанку дзвонила. Привезли додому. Попалися порядні люди", - пише Оксана Рушінець.

Дехто сприйняв пост Сумської як піар.

"Вы же достаточно зарабатываете, купите новый, - порадив Richard Hensly. - Такой пиар... Может нам сбросится вам на новый, бедная вы наша?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Сєдокова приголомшила фігурою у купальнику після пологів

Сумська уже написала заяву в поліцію.

"По телефонах, зокрема по айфонах, працюють мережні професіонали, - пише Victor Xomenko. – Те, що вкрадено в Україні, переважно продається як запчастини в Росії, Молдові. Але заявити до поліції треба".

Акторка отримала кілька порад, що телефон варто шукати у ломбарді та на радіоринку.

"Обычно воры сразу же выбрасывают симку и везут телефон на радиорынок, - говорить Олег Келеберда. - В ломбардах его не ищите. Воры не дураки. А заяву писать необходимо. И давить на них. Обычно телефоны полиция искать не хочет".

Зараз ви читаєте новину «У доньки Ольги Сумської вкрали телефон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути