пʼятниця, 24 травня 2013 13:47

У Демі Мур з'явився новий коханий - ловець перлів

Голлівудська актриса Демі Мур зараз воює з майже колишнім чоловіком Ештоном Катчером за розділ майна. Але це не заважає зірці робити спроби влаштувати особисте життя. Причому остання спроба виявилася досить цікавою. З чуток, Мур зустрічається з потомственим ловцем перлів.

З 30-річним Віллом Хенігеном, ловцем перлів в третьому поколінні, Демі познайомилася на заняттях йогою, повідомляють американські видання. Дійсно, останнім часом актриса серйозно захопилася йогою, і тепер, здається, причини цього зрозумілі. Вілл - хлопець хоч куди. Він молодий, симпатичний, і у нього довге світле волосся. А ще кажуть, він імплантував перлину в пеніс.

ФОТОРЕПОРТАЖ: 50-річна Демі Мур гріла своє струнке тіло під сонцем Малібу

"Він імплантував перлину в пеніс в юності, - розповів один із приятелів хлопця New York Daily News. - Знаєте, це щось на зразок традиції у тих, хто займається видобутком перлів. І Вілл не раз жартував, що дівчатам дуже подобається. На кшталт додаткової стимуляції під час занять коханням". Журналісти сильно зацікавилися питаннями імплантації перлів в інтимні місця, а представники видання Daily News навіть проконсультувалися з урологом. На думку лікаря, зазвичай такі речі робляться під шкірою крайньої плоті, що дещо руйнівно впливає на стан шкіри, але в той же час досить помітно підвищує якість сексуального життя.

Що б там не було у хлопця, але, схоже, Демі та Вілл насолоджуються товариством один одного. "Вона прекрасна жінка", - заявив Хеніген журналу Star. "Вілл - дійсно цікавий, оригінальний хлопець, - розповів один з його друзів. - Іноді він здається диким, але насправді у нього чудове почуття гумору".

Зараз ви читаєте новину «У Демі Мур з'явився новий коханий - ловець перлів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути