середа, 26 грудня 2012 09:40

Демі Мур шокована, що Ештон Катчер подав документи на розлучення

Демі Мур шокована, що Ештон Катчер подав документи на розлучення
Актриса планувала вирішити питання розподілу майна до суду Фото: ivona.bigmir.net

Минуле Різдво виявилося не найрадіснішим для актриси Демі Мур. За даними таблоїдів, зірка знову нервує. А все через Ештона Катчера. За словами друзів знаменитості, Демі була в шоці, дізнавшись, що Ештон подав документи на розлучення.

Про свій розрив Демі та Ештон офіційно повідомили в листопаді минулого року. Однак документи в суд Катчер подав лише в кінці минулого тижня. Це виявилося несподіванкою для Мур. За словами її друзів, актриса сподівалася залагодити всі фінансові питання до початку судового процесу. "Демі планувала вирішити питання розподілу майна до суду, щоб процес пройшов без зайвого шуму і взаємних звинувачень", - розповіло джерело з оточення зірки.

Однак сторони ніяк не могли домовитися. За деякими даними, актриса вимагала від Катчера занадто велику суму відступних (за чутками, близько 90 мільйонів доларів - таку суму зірка одержала після розлучення з Брюсом Віллісом). Переговори настільки затягнулися, що Катчер в кінці кінців не витримав. Адже хлопець вже більше півроку зустрічається з актрисою Мілою Куніс. Втім, на думку експертів, цілком ймовірно, актор також вирішив привести в порядок свою бухгалтерію, перш ніж заповнити податкову декларацію за підсумками року.

Досі невідомо, чи підписувала пара шлюбний контракт перед весіллям. Якщо такого документа немає, то Ештону, ймовірно, доведеться виплатити значні відступні дружині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер познайомив Мілу Куніс з батьками

Як вчинить Демі, поки не ясно, але світські оглядачі припускають, що в суді не обійдеться без скандальних заяв.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур шокована, що Ештон Катчер подав документи на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути