Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 17:53

Ештон Катчер познайомив Мілу Куніс з батьками

Ештон Катчер познайомив Мілу Куніс з батьками
Парочка приїхала в рідний штат актора Айову Фото: dailymail

Міла Куніс проведе канікули в стилі "середнього Заходу", іронізують таблоїди. Як повідомляється, разом з Ештоном Катчером актриса відправилася в Айову, рідний штат актора. Між іншим, для Катчерів, досить суворих католиків, Різдво - найсвятіше свято.

Днями парочка була помічена неподалік від Айова-сіті. Актори купували подарунки для батьків і родичів Ештона. Отже, можна вважати, що знайомство Міли з батьками коханого відбулося, і вона прийнята в сім'ю.

Зрештою, Катчер нарешті подав на розлучення з Демі Мур і, в принципі, може вважати себе вільним чоловіком.

Проте юристи зірки серіалу "Дві з половиною людини" побоюються, що скандальних розглядів у суді уникнути не вдасться. За деякими даними, Демі налаштована дуже агресивно і має намір вимагати великі відступні. Приблизно такі ж, як в свій час їй виплатив Брюс Вілліс - а це, за чутками, 90 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур починає мстити Ештону Катчеру

Однак у своїй заяві Ештон зазначив, що не претендує на фінансову підтримку з боку дружини і просить суддів відмовити в подібній підтримці його колишній дружині. Але поки не ясно, чи підписували знаменитості відповідний шлюбний контракт перед весіллям. На сьогоднішній день 34-річний Катчер є найбільш високооплачуваним актором на американському телебаченні, і його статок оцінюється в 140 мільйонів доларів. Статок Демі Мур оцінюється в 150 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер познайомив Мілу Куніс з батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути