понеділок, 26 листопада 2012 16:42

Демі Мур починає мстити Ештону Катчеру

Демі Мур починає мстити Ештону Катчеру
Головний предмет суперечки між Демі та Катчером - розділ майна і фінансові питання Фото: tsn.ua

Демі Мур вирішила помститися Ештону Катчеру за всі свої муки і страждання. Вона дала вказівку адвокатам затягувати процес розлучення.

Розлучення Демі Мур і Ештона Катчера загрожує стати одним із найбільш непростих і гучних в історії розставання зоряних пар. "Демі доручила своїм адвокатам якомога довше затягувати процес, - розповіло обізнане джерело. - Зараз вона використовує будь-які можливості і зачіпки в законах, аби відтягнути розлучення".

За відомостями джерела, актрису особливо злить той факт, що Катчер, з яким вона прожила багато років, після розставання швидко втішився в обіймах Міли Куніс і цілком щасливий. Ні для кого не секрет, що Ештон хоче скоріше розлучитися, щоб почати нове життя з Мілою. Пара, до речі, перестала приховувати роман і проводить багато часу разом. Останній раз їх бачили в Римі, де, за чутками, молоді люди вибирали церкву для майбутнього весілля.

При цьому відомо, що головний предмет суперечки між Демі та Катчером - розділ майна і фінансові питання. Але Ештон готовий виконати всі вимоги колишньої коханої. Щоправда, як тільки їхні адвокати домовляються про щось, Демі пред'являє нові претензії.

Така поведінка Мур виводить з себе не тільки Катчера, але і її дочок від шлюбу з Брюсом Віллісом. Особливо психує Румер. "Вона обурена, що мати не хоче забути про минуле і поводиться як справжня стерва", - говорять приятелі дівчини.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ештон Катчер і Міла Куніс навіть в храмі не можуть сховатися від папараці

Причина такої поведінки в тому, що Мур досі любить колишнього чоловіка. "Демі зізналася мені, що досі любить Ештона. Те, що її коханий зустрічається з новою пасією, яка набагато молодше її, дуже сильно її поранило. Вона починає сходити з розуму", - заявив близький друг голлівудської діви.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур починає мстити Ештону Катчеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути