Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2012 09:13

Демі Мур не засмучується з приводу свого 50-річчя

Демі Мур не засмучується з приводу свого 50-річчя
Актриса відмітила день народження в колі близьких друзів Фото: korrespondent.net

Рік, що минає був доволі непростим для голлівудської актриси Демі Мур. Розрив з чоловіком, розділ майна, нервовий зрив, виснаження... Зате останні кілька тижнів зірка розважилась на славу. А своє 50-річчя відмітила в колі близьких друзів.

На позаминулому тижні Демі полетіла в Абу-Дабі, куди її запросили як почесного гостя на прийом з нагоди Гран-прі Формули-1 в Абу-Дабі. Потім вона відправилася до Індії, де в компанії з іншими зірками повеселилася на вечірці, організованій Наомі Кемпбелл на честь ювілею Владислава Дороніна (актриса одягнула сукню в індійському стилі від місцевого дизайнера Manish Malhotra).

Передбачалося, що до свого дня народження зірка повернеться в Лос-Анджелес. У "місто ангелів" Демі дійсно прилітала, але лише на пару днів. На вихідних разом з близькими друзями актриса знову відправилася в Абу-Дабі. Компанія була помічена в п'ятизірковому готелі Monte Carlo Beach Club.

"Вона зовсім не відчуває себе нещасною через те, що їй виповнюється 50 років, - повідомило джерело з оточення знаменитості журналу People. - Демі чудово виглядає, і настрій у неї прекрасний, незважаючи на дійсно важкий рік".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Демі Мур нарешті повернула свою красу

Нагадаємо, в січні актриса була госпіталізована. Журналісти підозрювали, що мова йде про медикаментозне отруєння, проте пізніше представник зірки заявив, що Мур опинилася на межі повного нервового виснаження. А все через скандальний розрив з чоловіком Ештоном Катчером. Знаменитість пройшла курс реабілітації, потім повернулася до роботи. Минув уже рік з того моменту, як Демі оголосила про розставання з чоловіком, однак офіційно документи на розлучення досі не оформлені.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур не засмучується з приводу свого 50-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути