середа, 26 вересня 2012 14:21

Демі Мур через розлучення звернулася за допомогою до гіпнотизера

Голлівудська актриса Демі Мур знову в розпачі. Зірка намагається позбутися нав'язливих думок про колишнього чоловіка, але у неї ніяк не виходить. Демі знову схудла і дуже нервово реагує на папараці. Втім, за допомогою до фахівця зірка вже звернулася.

Днями 49-річна знаменитість була помічена біля готелю Sunset Towers, розташованого в Західному Голлівуді. Актриса намагалася сховатися від фотокамер за великою сумкою, хоча виглядала непогано: кокетлива біла сукня, сріблясті босоніжки на шпильці, "недбало" укладене волосся. Ось тільки пліткарі відзначають, що зірка знову схудла.

Схоже, Мур знову мучить себе нехорошими думками про своє розлучення. Днями в таблоїдах з'явилася чергова порція знімків Ештона Катчера, який цілується з Мілою Куніс. Судячи з усього, у голлівудської парочки все в повному порядку, і незабаром вони офіційно оголосять про роман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міла Куніс і Ештон Катчер хочуть одружитися

За словами джерела з оточення зірки, Мур намагається впоратися зі своїми емоціями. Нещодавно вона навіть вирішила звернутися до гіпнотизера з проханням допомогти забути невірного чоловіка.

"Демі чудово розуміє, що повинна жити своїм життям і відпустити Ештона. Вона досі переживає і іноді не може стримати гнів. Тепер Мур відвідує гіпнотизера раз на тиждень. Сеанси досить дороги - більше 2 тисяч доларів за годину, і це радикальний метод, але Демі дійсно дуже сильно хоче знову бути щасливою".

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур через розлучення звернулася за допомогою до гіпнотизера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути