четвер, 09 серпня 2012 10:12

Ештон Катчер і Міла Куніс готові розповісти про свої стосунки

 

Після цілого тижня, проведеного удвох в райському куточку на Балі, Ештона Катчера і Мілу Куніс вже навряд чи можна вважати просто друзями. Актори можуть нічого не розповідати про своє особисте життя, але в цьому випадку факти говорять самі за себе.

Акторську пару минулого тижня бачили в аеропорту Гонконгу перед вильотом на екзотичний острів, а вчора Ештона і Мілу сфотографували вже в аеропорту Балі - після тижневих канікул "друзі" поверталися додому. Ні від кого не ховаючись, Куніс і Катчер трималися за руки і виглядали звичайною парочкою в романтичній поїздці.

Ештон, бажаючи справити враження на подругу, відвіз її в п'ятизірковий готель з розкішним видом на індійський океан і білосніжні пляжі. У такій атмосфері роман зірки "Чорного лебедя" і майже колишнього чоловіка Демі Мур міг розгорітися з новою силою.

28-річна Міла Куніс і 34-річний Ештон Катчер познайомилися на знімальному майданчику шоу That '70s ще 14 років тому. Їхня дружба тоді навряд чи могла перерости в щось серйозне, адже Куніс була ще школяркою. Як тільки їй виповнилося 18, вона стала зустрічатися з Маколеєм Калкіним, цей роман тривав довгих вісім років. Катчер ж закохався в Демі Мур і після весілля шість років намагався стати зразковим чоловіком і турботливим батьком для трьох дочок дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер з Мілою Куніс відправився відпочивати на Балі

Все скінчилося, коли в пресу потрапила інформація про інтрижку Ештона з блондинкою Сарою Ліл. Демі Мур подала на розлучення, а Катчер знайшов розраду в обіймах старої подруги.

За словами друзів акторів, Ештон і Міла вже переконалися, що між ними все серйозно, і готові публічно розповісти про свої стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер і Міла Куніс готові розповісти про свої стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути