четвер, 26 квітня 2012 18:10

Західна преса розгледіла роман між Ештоном Катчером і Мілою Куніс

Західна преса розгледіла роман між Ештоном Катчером і Мілою Куніс
Зірки провели разом відпустку Фото: story.com.ua

Американська актриса Міла Куніс, яка придбала світову популярність після виходу на екрани фільму "Чорний лебідь", проводить багато часу з відомим актором Ештоном Катчером - колишнім чоловіком однієї з найбільш високооплачуваних зірок Голлівуду Демі Мур.

Зокрема, молоді люди разом відпочивали в курортному місті Карпінтерія, розташованому по сусідству з Санта-Барбарою, Каліфорнія, пише 25 квітня видання People.

Протягом трьох днів Куніс і Катчер гуляли, збирали квіти і фрукти і обідали в японському ресторані, а після закінчення цього часу разом повернулися в Лос-Анджелес.

Джерело, на яке посилається видання, повідомляє, що Катчер справляє враження людини, закоханої в свою супутницю, і постійно говорить про її красу.

Преса відзначає, що в даний час ні в одного з цих молодих людей немає пари, але вони відмовляються підтвердити підозрюваний журналістами романтичний зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур стала забувати Ештона Катчера

Останні вісім років Міла Куніс була подругою актора Макколея Калкіна, зірки культової комедії "Один вдома", з яким розійшлась в січні цього року. Ештон Катчер також нещодавно розійшовся зі своєю дружиною Демі Мур, яка викрила його в зраді.

Зараз ви читаєте новину «Західна преса розгледіла роман між Ештоном Катчером і Мілою Куніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути