четвер, 12 квітня 2012 17:00

Міла Куніс зізналася, що не вміє красиво одягатися

У Мережі з'явилися нові знімки рекламної кампанії Christian Dior за участю Міли Куніс. 29-річна актриса позувала з рожевій сукні з глибоким вирізом і зі стильними аксесуарами від Dior начебто сумочки і сонцезахисних окулярів.

Нагадаємо, до компанії зіркових осіб французького модного дому актриса приєдналася в січні нинішнього року. Представник бренду пояснив, що вибір упав на дівчину завдяки її ролі в "Чорному лебеді" Даррена Аронофські.

Втім, на червоній килимовій доріжці Куніс теж виглядає незмінно стильно і сексапільно. Хоча й зізнається, що не є великим знавцем фешн-тенденцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міла Куніс про рідні Чернівці: "Це не було зовсім село"

"У модному світі я - новачок, і зараз тільки вчуся правильно вибирати і носити вбрання, особливо якщо мова йде про щось витончене, для червоної доріжки. У звичайному житті я досі обираю хлоп'ячий, мало не спортивний стиль, хоча сама відчуваю: пора дорослішати, ставати жіночною, не "своїм хлопцем", а фатальною спокусницею".

Чесно кажучи, зараз дівчині дійсно не до вивчення модних тонкощів. Її знімальний графік розписаний по годинах до кінця року. Зараз вона зайнята на зйомці фільму "Тед, або Третій зайвий" Сета МакФерлейна на пару з Марком Волбергом. Куніс грає подругу головного героя, в особисте життя якого безцеремонно втручається плюшевий ведмідь.

А незабаром Мілі належить зіграти роль самої Джекі Кеннеді в картині Лі Деніелса "Дворецький".

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс зізналася, що не вміє красиво одягатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути