четвер, 27 вересня 2012 16:36

Міла Куніс і Ештон Катчер більше не хочуть приховувати свій роман

Міла Куніс і Ештон Катчер більше не хочуть приховувати свій роман
Актори у відкриту демонструють свої почуття Фото: mignews.com.ua

Відомі голлівудські актори Міла Куніс і Ештон Катчер перестали приховувати свої стосунки. Закохані прилюдно цілуються і годують один одного з ложечки. А між тим Катчер так досі і не розлучився з Демі Мур.

Нагадаємо, чутки, що Міла Куніс і Ештон Катчер почали зустрічатися, з'явилися ще кілька місяців тому. Однак парочка без втоми у всіх інтерв'ю повідомляла, що вони всього лише друзі. Так, Куніс запевняла: "Я зовсім одна. Слухайте, ми просто тусуємось. Ми знаємо один одного вже 15 років. У нас повно спільних друзів, і нам комфортно один з одним. Ось і все! Це не божевільна історія кохання".

Однак папараці зуміли розживитися заповітними фотографіями, на яких парочка з'явилася в недвозначному вигляді: Куніс і Катчер цілувалися. Причому Міла сиділа на колінах у свого друга, ніжно гладила його по обличчю, а він обіймав її. Пара продемонструвала свої почуття на одній з голлівудських вечірок. Міла приїхала відвідати Ештона Катчера на зйомках фільму про засновника і генерального директора компанії Apple. У ролі Стіва Джобса знімається саме 34-річний Ештон Катчер.

Зараз же, мабуть, закохані зрозуміли, що більше не має сенсу приховувати свої стосунки, стали у відкриту проявляти свої ніжні почуття. Парочка вже встигла повечеряти в найдорожчих закладах Нью-Йорка і Лос-Анджелеса, побувала на Балі, а нещодавно Міла познайомила Ештона з батьками. Коли ж закоханим випадають вільні деньки, вони воліють просто гуляти. Так, нещодавно парочка була в Центральному парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур через розлучення звернулася за допомогою до гіпнотизера

Папараці зробили кілька фотографій Куніс і Катчера, де закохані ловлять таксі, відвідують забігайлівки, де Ештон годує Мілу буквально з вилочки, а також пара без сорому цілується в усіх на очах. Проте закохані поки не коментують свій роман. Тим часом Ештон Катчер досі одружений з голлівудською акторкою Демі Мур, більш того, шлюборозлучний процес навіть ще не розпочато. Тим не менш Міла і Ештон вже задумалися про "потомство" - парочка вирішила придбати цуценя золотистого лабрадора або ретривера.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс і Ештон Катчер більше не хочуть приховувати свій роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути