четвер, 29 листопада 2012 09:38

Демі Мур знайшла собі вдвічі молодшого нареченого

 

Голлівудська актриса Демі Мур знайшла собі нового нареченого. Ним виявився 26-річний Віто Шнабель - арт-дилер і син відомого художника. Він майже вдвічі молодше самої Демі Мур, якій зараз 50 років.

Актрису, яка довго переживала розрив з Ештоном Катчером, бачили з новим бойфрендом на шикарній вечірці, яку супермодель Наомі Кемпбелл закотила в індійському місті Джайпур на честь 50-річчя свого коханого, мільярдера Владислава Дороніна. На цьому святі були присутні знамениті моделі Кейт Мосс, Єва Герцигова та Кароліна Куркова, а співала для гостей Дайана Росс. Демі Мур і Віто Шнабель танцювали і обіймалися, не приховуючи своїх почуттів.

Подейкують, що саме на цій вечірці Мур і Шнабель зблизилися. Вони стали проводити все більше часу разом. І все ж, актриса і її новий коханий намагаються не афішувати свої стосунки.

До речі, стосунки з великою різницею у віці для Шнабеля, як і для Мур, не в новинку. Коли йому був всього 21 рік, хлопець зустрічався з 44-річною моделлю Ель Макферсон. Крім того, його бачили в компанії з актрисою Лів Тайлер, яка на дев'ять років його старше.

Втім, День подяки Демі Мур і Віто Шнабель провели не разом. Молодий чоловік відпочивав на Ямайці, а актриса проводила час з дочками на озері Тахо в Каліфорнії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур починає мстити Ештону Катчеру

Нагадаємо, Демі Мур розійшлась з Ештоном Катчером рік тому, коли стало відомо про його зраду. Актор останнім часом зустрічався зі своєю колегою по акторському цеху Мілою Куніс. Але розлучатися Мур і Катчер поки не поспішають. Колишнє подружжя не може домовитися про розподіл майна. За деякою інформацією, Мур навіть дала вказівку своїм адвокатам, як можна довше затягувати всі процедури, пов'язані з розлученням. Сам Ештон вже готовий на все, лише б домовитися про розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур знайшла собі вдвічі молодшого нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути