понеділок, 25 лютого 2013 08:40

Міла Куніс готова стати мамою

Міла Куніс готова стати мамою
Актриса не проти відмовитися від кар'єри Фото: kino.obozrevatel.com

Актриса Міла Куніс, у якої зараз бурхливий роман з Ештоном Катчером, зізналася, що готова залишити кар'єру заради сім'ї. Міла хоче насолоджуватися нормальним життям, вийти заміж і стати мамою.

"Я хочу бути справжньою мамою. Коли я росла, мої батьки працювали повний робочий день, перебуваючи в одному місці. Я ніколи не перебуваю в одному місці більше двох місяців. Як же бути, якщо у мене колись буде сім'я? Потрібно шукати компроміси. Моє щастя не може залежати від чогось настільки непостійного, а кіно дуже непостійне. Потрібно вибирати: кар'єра чи сім'я. Іноді можна знайти золоту середину, але це рідкість", - цитує 29-річну актрису StarHit.

За словами Міли, відмова від зйомок не стане для неї особливою ??трагедією. Справа в тому, що актриса хоч і любить свою роботу, вже давно мріяла спробувати себе в чомусь іншому.

Куніс зараз перебуває на піку популярності. Мало того що один за одним виходять її нові фільми, так ще недавно вона стала "обличчям" торгової марки коштовностей. Актриса представляє нову колекцію прикрас з рубінів і смарагдів.

Та й особисте життя голлівудської зірки б'є ключем. Не встиг Ештон Катчер розлучитись зі своєю дружиною, голлівудською актрисою Демі Мур, як знову зібрався під вінець. Артист вирішив зв'язати себе узами шлюбу зі своєю давньою подругою Мілою Куніс. За чутками, шлюборозлучний процес з Мур закінчиться навесні і вже в квітні Ештон і Міла зіграють весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер познайомив Мілу Куніс з батьками

Кажуть, саме Куніс буквально тягне Катчера під вінець. Актриса виявилася справжньою пуританкою. Вона не хоче завагітніти до весілля. Втім, Ештон і без того повний рішучості пов'язати свою подальшу долю з Мілою. Він познайомив кохану з батьками, де на сімейній вечері, за чутками, парочка і оголосила про своє рішення одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс готова стати мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути