вівторок, 30 серпня 2011 12:22

У Британії заборонили обкладинку журналу Даші Жукової через тату між ногами
5

Компанія WHSmith, найбільша книготорговельна мережа і продавець періодики у Великій Британії, заборонила один з варіантів обкладинки нового журналу про мистецтво і моду "Гараж" Дар'ї Жукової. На обкладинці зображена гола модель із татуюванням у вигляді метелика, дизайн якого придумав британський художник Деміен Герст.

У компанії обкладинку від Герста визнали дуже провокаційною, оскільки татуювання знаходиться у дівчини між ногами. 24 серпня газета The New York Times писала, що на обкладинку журналу наклеєний зелений стікер у формі метелика, під яким ховається зображення реального татуювання, нанесеного на тіло дівчини.

За даними The Daily Telegraph, для обкладинки позувала ілюстратор Шауна Тейлор, яка погодилася стати "частиною арт-об'єкту". Тейлор зізналася, що нанесення татуювання виявилося дуже болючим: "Я думала, це буде хоч трохи приємно. Але я ніколи не відчувала подібного болю".

Дівчина також відмітила, що якщо коли-небудь народить дитину, то зможе сказати, що вона з'явився на світ з твору мистецтва Деміена Герста.

Над обкладинкою з татуюванням від британського художника працював колишній креативний директор Dior Homme Еді Сліман. На другому варіанті обкладинки зображено ескіз татуювання у вигляді посмішки від художника Річарда Прінса.

Третю обкладинку створив фотограф Нік Найт - на ній зображений ляльковий будинок, створений художником Діносом Чепменом. Всередині будинку знаходиться лялькова версія британської топ-моделі Лілі Дональдсон.

Новий журнал Дар'ї Жукової, який називається як і її центр сучасного мистецтва, надійде у продаж 5 вересня. У Великій Британії він продаватиметься тільки в двох варіантах.

Зараз ви читаєте новину «У Британії заборонили обкладинку журналу Даші Жукової через тату між ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути