четвер, 12 серпня 2010 16:57

Жукова забрала дитину і поїхала від Абрамовича

Жукова забрала дитину і поїхала від Абрамовича

Роман Абрамович і його кохана Дарина Жукова вирішили відпочити один від одного і роз'їхалися по різних куточках Європи.

Подруга мільярдера разом з їхнім восьмимісячним сином Аароном-Олександром на 337-футовій яхті Luna, вартість якої складає 115 мільйонів фунтів стерлінгів, прибула на Сардинію.

Зараз на цьому острові в Середземному морі на своїй віллі відпочиває батько Дарини, бізнесмен Олександр Жуков.

До візиту до батька Дарина і Аарон два тижні відпочивали в Сан-Тропе. Затриматися на Лазурному березі Жуковій довелося через Мадонну, яка брала яхту в оренду для зйомок свого фільму.

Стрічка молодого режисера Мадонни розповідатиме про кохання покійного англійського короля Едуарда VIII і розлученої американки Уолліс Сімпсон, через яку монарх відрікся від престолу в 1936 році. Luna Романа Абрамовича, з'явиться у фільмі як королівська яхта, на якій некоронований король Едвард здійснив круїз по Східній Європі разом зі своєю коханою.

На судні Абрамовича зірка провела пару днів, знімаючи узбережжя французької Рів'єри, а зараз зйомки перемістилися до Лондона.

Проте ані в Сан-Тропе, ані на Сардинії Роман Аркадійович не з'являвся. Весь цей час його наречена відпочивала без нього.

В цей час Абрамович разом з приятелями подорожує на іншій яхті - Pelоrus - по Скандинавії. Зараз вона пришвартована в порту Стокгольму. Роман Аркадійович вже встиг прогулятися по Королівському парку і поїсти в одному з кращих ресторанів столиці Швеції.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Жукова забрала дитину і поїхала від Абрамовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути