понеділок, 29 серпня 2011 15:46

Новий журнал Даші Жукової шокував публіку зображенням піхви

Подруга власника лондонського "Челсі" Романа Абрамовича Дар'я Жукова випустить новий журнал про моду і сучасну мистецтво - Garage. Перший номер видання вона планує випустити вже у вересні 2011 року.

Досвід редакторства у Жукової вже є - раніше вона працювала в журналі POP.

Для імпровізованої фотосесії журналу Жукова обрала провокаційну обкладинку. На ній зображено частину оголеного тіла моделі, чия промежину прикрита метеликом. Якщо наклейку прибрати, виявиться, що інтимну зону дівчини також прикрашає татуювання.

Обкладинку дебютного випуску критики вже зарахували до "найвідвертіших з тих, котрі коли-небудь доводилось бачити".

Перший номер Garage представлений публіці з трьома різними обкладинками, для яких працювали такі монстри сучасного мистецтва, як Енді Сліман, Нік Найт, Річард Прінс і найдорожчий художник сучасності Деміен Герст.

Garage, названий так само, як і культурний центр, обіцяє стати одним з кращих глянсових журналів про моду і сучасне мистецтво, відзначають критики. Його арт-директор Майк Мейре каже, що журнал буде те саме що "ящик Пандори": "Гортаючи його, ніколи не вгадаєш, що чекає тебе на наступній сторінці. Garage не схожий ні на що інше".

Саме неоднозначна обкладинка, розроблена за участю останнього, стала предметом бурхливого обговорення. Для Garage Герст представив татуювання власного дизайну, нанесене на промежину моделі Шон Тейлор.

Втім, розглянути деталі нового твору Деміена можна, лише зірвавши стікер-метелика. На кожній з обкладинок надрукована цитата художника-концептуаліста Джона Бальдессарі: "Я більше не буду носити нудні тату".

"Натільний розпис" від Герста є лише одним з представлених в журналі творів майстрів у рамках проекту INKED. Також тату власного дизайну представили Джефф Кунс, Річард Прінс і навіть сер Пол Маккартні.

Тим часом Шон Тейлор, незважаючи на те що нанесення тату було дуже болючим, не може натішитися, що їй випала честь попрацювати з Герстом: "Було б нерозумно не прийняти участь в цьому проекті. А тепер у мене на вагіні твір мистецтва. Ніхто не може сказати, що дасть життя через роботу Деміена. Ніхто крім мене, якщо я, звичайно, буду народжувати".

Зараз ви читаєте новину «Новий журнал Даші Жукової шокував публіку зображенням піхви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути