понеділок, 17 травня 2010 16:44

У Бориса Апрєля почало випадати волосся (ФОТО)

Співак Борис Апрєль повернувся у Київ.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла українська співачка та продюсер Наталія Могилевська.

"Бориса Апрєля не було місяць. Цілий місяць ми не знали, що з ним, де він і як себе почуває. Тепер усе нормально. Зараз він у лікарні. Усе буде добре", - запевнила співачка.

Подейкують, учасник "Фабрики зірок 2" Борис Апрєль зник ще місяць тому. Одразу після того, як вилетів з проекту "Фабрика зірок. Суперфінал". Організатори шоу телефонували мамі артиста, але вона співака не бачила.

"Від тоді співака почали шукати по всій Україні, - кажуть у продюсерському центрі "TALANT Group". - Ми точно знали, що він не виїжджав за кордон. Тиждень тому довідались, що він у Криму. Наталка Могилевська вилетіла туди найближчим рейсом".

Подейкують, з Борисом Апрєлєм у Сімферополі Могилевська провела минулі вихідні. Вони навіть жили в одному номері, щоб Апрєль не зміг утекти. Лікарі порадили співачці не залишати його без уваги.

"Його виписали з клініки Борис. Вони два дні жили в одному з набережних готелів. У Києві Бориса ще трохи підлікують. Думаю, незабаром він знову повернеться на сцену", - сказали у продюсерському центрі.

Співак помітно схуд. Голову ховає під капюшоном. Подейкують, через різке схуднення у нього почало випадати волосся. Йому поставили діагноз "нервова анорексія".

Фото: Блик

Зараз ви читаєте новину «У Бориса Апрєля почало випадати волосся (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути