понеділок, 27 травня 2013 10:16

У Анджеліни Джолі померла від раку тітка

У Анджеліни Джолі померла від раку тітка
Анджеліна Джолі Фото: ria.ru

У сім'ї Анджеліни Джолі горе. Напередодні померла тітка актриси, молодша сестра матері Анджеліни Маршелін Бертран Деббі Мартін. Жінка померла від онкології грудей.

За даними ЗМІ, 61-річна Мартін померла в госпіталі в Сан-Дієго. Як розповів чоловік покійної, у Деббі була мутантна форма гена BRCA1. І за словами чоловіка, якби його дружина знала про високий ризик розвитку раку грудей, "вона б зробила те ж, що і Анджеліна".

Нагадаємо, позаминулого тижня Джолі повідомила виданню The New York Times про те, що зважилася на подвійну мастектомію. Це була превентивна міра, оскільки медики виявили у зірки той самий ген BRCA1, що викликає рак, і дійшли висновку, що ризик розвитку онкології молочних залоз у знаменитості становить 87%. В цілому медичні процедури, включаючи мастектомію, установку імплантів та реабілітацію, зайняли, за словами актриси, близько трьох місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон розплакалася, коли почула про мастектомію Анджеліни Джолі

Мати Джолі померла в січні 2007 року у віці 56 років від онкології яєчників. У найближчі кілька років актриса планує також провести превентивну операцію з видалення яєчників.

Зараз ви читаєте новину «У Анджеліни Джолі померла від раку тітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути