середа, 22 травня 2013 15:15

Дженніфер Еністон розплакалася, коли почула про мастектомію Анджеліни Джолі

Дженніфер Еністон розплакалася, коли почула про мастектомію Анджеліни Джолі
Дженніфер Еністон Фото: graziamagazine.ru

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон вісім років тому досить болісно переживала розлучення з Бредом Піттом. Подейкували, що зірка звинувачувала Анджеліну Джолі в непристойній поведінці і мало не проклинала свою колегу. Зрозуміло, зараз пристрасті вщухли, Джен готується до весілля з Джастіном Теру і не особливо спілкується з колишнім чоловіком. Однак нещодавнє зізнання Анджеліни про подвійну мастектомію шокувало Еністон.

Нагадаємо, минулого тижня Джолі повідомила, що зважилася на видалення обох грудей, після того як з'ясувалося, що ризик розвитку онкології у неї досить високий. За словами джерел з оточення Еністон, прочитавши про подію в пресі, Дженніфер розплакалася.

"Спочатку вона насилу вірила повідомленням преси. Потім почала захоплюватися сміливістю Джолі, - розповів інсайдер журналу National Enquirer. - На її думку, Анджеліна чудово довела свою любов до Бреда, сім'ї та дітей, зважившись на кардинальні заходи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі готується до видалення яєчників через ризик раку

Еністон самій добре знайома проблема онкології молочної залози. Адже її подруги Шеріл Кроу і Крістіна Епплгейт у свій час відчайдушно боролися зі страшним захворюванням. Так, в 2006 році вона всіляко підтримувала Кроу, у якої була виявлена ??пухлина. "Джен відправилася Бреду СМС зі словами підтримки, - додало джерело. - Вона вважає, що тепер говорити про якусь ворожнечу між нею і Анджеліною просто непристойно".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон розплакалася, коли почула про мастектомію Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути