субота, 18 травня 2013 11:23

Модель за прикладом Джолі видалила груди через рак

Сміливість Анджеліни Джолі, яка зважилася на подвійну мастектомію заради того, щоб уникнути раку молочної залози, надихнула тисячі жінок по всьому світу. Клер Фарвелл - британська топ-модель, чиє обличчя в 90-х роках прикрашало обкладинки багатьох журналів, так само як і Анджеліна пройшла через подібну операцію. Манекенниця зважилася знятися топлес, щоб довести іншим жінкам, що ніколи не можна здаватися - навіть перед лицем смертельно небезпечної хвороби.

Клер - уродженка британського Девона - зараз живе в Лос-Анджелесі. Вона - щаслива мати двох дітей, яка після завершення модельної кар'єри стала дизайнером. Але головною метою свого життя Клер вважає необхідність розповісти іншим жінкам про свою емоційну перемогу над раком молочної залози, в боротьбі з яким вона пережила подвійну мастектомію, як голлівудська актриса Анджеліна Джолі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ефект Анджеліни Джолі": медики чекають жінок на обстеження

Її лікування було практично ідентичним курсом лікування Джолі. Модель зізнається, що вона перенесла багато болю і горя, дуже страждала, але в підсумку прийняла рішення боротися і перемогти рак - заради своїх дітей. На відміну від Анджеліни, яка говорить, що зовні операція ніяк не відбилася на ній, Клер не змогла зберегти соски на своїх грудях. Однак це не зупинило відважну жінку, яка зважилася позувати американському фотографові Байрону Атіензе.

Нагадаємо, в понеділок, 13 травня, голлівудська зірка Анджеліна Джолі шокувала громадськість: вона зізналася, що видалила груди через загрозу раку. Актриса поділилася подробицями лікування на сторінках The New York Times, щоб закликати жінок боротися за своє життя і здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Модель за прикладом Джолі видалила груди через рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути