вівторок, 23 червня 2009 13:21

У 68-річного актора поттеріани народився син (ФОТО)

Пенсійний вік - справжньому чоловікові не перешкода. Це доводить приклад британського актора Майкла Гембона, відомого вітчизняному глядачеві за фільмами поттеріани, де він грає Альбуса Дамблдора. У минулі вихідні 68-річний Гембон утретє став батьком.

Актор і його подруга 43-річна дизайнер Філіппа Харт назвали малюка Вільямом. Цікаво, що це другий син Гембона і Харт, їхній первісток народився в травні позаминулого року. Причому стосунки пари складаються за всіма правилами полігамії: сер Майкл ось вже 45 років живе разом зі своєю дружиною в графстві Кент, кілька разів на тиждень він відвідує Філіппу в Чесвіку, розташованому в південно-західній частині Лондона.

До речі, знаменитий іспанський співак Хуліо Іглесіас в свої 65 років також повний сил і енергії. Як повідомили раніше іспанські ЗМІ, дружина музиканта, 43-річна Міранда Рінсбургер, знаходиться в цікавому положенні. У жовтні у зірки з"явиться дев"ятий за рахунком спадкоємець.

Окрім двох дітей від Філіппи Харт у Гембона є ще 44-річний син від його законної дружини леді Енн. За словами друга сімейства, Майкл не приховує свої стосунки з подругою від законної дружини, і та нормально сприймає ситуацію, що склалася.

"Філіппа народила без ускладнень в одній з лондонських лікарень, маленький Майкл - прекрасна дитина. Такий цікавий збіг обставин сам по собі гідний сценарію фільму", - цитує газета Sun слова друга сім"ї.

Нагадаємо, Майкл Гембон виконав роль професора Дамблдора в третій частині фільму "Гарі Поттер і в"язень Азкабана", після того, як Річард Харріс, який зіграв цю роль в двох попередніх частинах, раптово помер. За іронією долі автор "Гарі Поттера" Джоан Роулінг після виходу в світ останньої книги серії пояснила, що директор "Школи чарівництва та магії" Хогвартс Альбус Дамблдор є гомосексуалістом, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «У 68-річного актора поттеріани народився син (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути