субота, 31 грудня 2011 16:00

У 2011 році одружувались бізнесмени та спортсмени
8

Сніжана Онопко та Микола Щур
Христина Черновецька
Катерина Бондаренко та Денис
Ірина Блохіна и Ларсон
Ольга та Євген Хитров

В Україні одружуються в п'ять разів частіше, ніж розлучаються. 2011-го одружилося 189 тисяч 818 пар, а розлучилося - 39 тисяч 89. Більшість відомих людей намагалися узаконити свої стосунки з коханими таємно.

Модель Сніжана Онопко вийшла заміж у кросівках та джинсовій куртці. ЇЇ обранцем став Микола Щур, про якого відомо тільки те, що він - донецький бізнесмен. Сама Сніжана каже, що не втручається у справи чоловіка, так само він в її. Онопко вже двічі планувала вийти заміж — за молдовського бізнесмена та головного коняра країни Олександра Онищенка. Щур жив у цивільному шлюбі з колишньою дружиною Нестора Шуфрича, моделлю 37-річною Наталією Вороною.

15 листопада під вечір Щур і Онопко на різних машинах приїхали у Печерський РАЦС. Наречений подарував коханій великий букет троянд. Всі подумали, що пара тільки подала заяву, а виявилось, що вже одружилися. Святкували наступного дня у одному з київських ресторанів. Сніжана все-таки вдягла весільну сукню - світло-молочну від дизайнерки Віри Вонґ. Після весілля Сніжана витатуювала на пальці "Николай", але прізвища чоловіка не взяла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Онопко не готова народжувати своєму чоловікові дітей

Через декілька місяців після розлучення з депутатом Київради В'ячеславом Супруненко донька київського мера Христина Черновецька тихо й без святкування вдруге вийшла заміж. Її обранцем став московський бізнесмен 35-річний Сергій Янчуков. Христина товаришувала з його колишньою дружиною Оленою, часто бували одне в одного в гостях. Коли після розлучення Христина переїхала до Москви, Янчук розлучився за день. Про їхній роман пліткували давно, але пара все заперечувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черновецька відбила нареченого в подруги

25-річна тенісистка Катерина Бондаренко стала дружиною на даху. З бізнесменом Денисом, прізвище якого говорити відмовляється, розписалися у вересні на київському готелі "Прем'єр Палас". У медовий місяць відправилися на острів Фіджі. Це був подарунок її батьків. Після весілля Катерина переїхала у київську квартиру чоловіка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наречений подарував Каті Бондаренко кольє за $ 20 тисяч

Чотири місяці була знайома донька тренера української футбольної збірної Олега Блохіна співачка Ірина з репером Ларсоном, до того, як згодилася вийти за нього заміж.

"Я вже місяць як заміжня. Щасливішою ніж зараз, ніколи не була. Сергій (справжнє ім'я Ларсона — Сергій Ларькин — ред.) 5 разів робив мені пропозицію, я не могла не згодитися. Медовий місяць вирішили відкласти, бо багато роботи. А от повінчатися плануємо найближчим часом. Зараз визначаємось з датою й обираємо церкву", - розказала Ірина Блохіна.

В шалене кохання пари українці не повірили й були впевнені, що Блохіна вагітна.

"Я не вагітна, чесно. Дуже хочемо дитину й плануємо її найближчим часом, але доки ні. Так швидко одружилися, бо впевнені, що ми — половинки одне одного й хочемо прожити разом до кінця життя. Ну нащо чекати? Тато на весілля дуже спокійно відреагував. Дзвоню йому й кажу: "я виходжу заміж". Він спокійно погодився, навіть, не запитав, чи вагітна я. На весіллі весь старий склад "Динамо" був. Весілля пройшло ідеально, як я завжди уявляла", - додала Блохіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ларсон перед сном читає дружині вірші

"Якщо стану чемпіоном, одружуся", - пообіцяв своїй дівчині боксер Євген Хитров напередодні цьогорічного турніру в Азербайджані й дотримав слово. Став чемпіоном світу у середній вазі й 11.11.11 одружився. Зі своєю дружиною Ольгою познайомився під час навчання в Криворізькому технічному університеті 6 років тому. Саме вона відмовила хлопця покинути бокс. Після весілля пара переїхала до власної 2-кімнатної квартири у центрі Кривого Рогу. Її Хитрову подарувала Дніпропетровська обласна адміністрація. Від федерації боксу молодята отримали в подарунок "Тойоту Кемрі" вартістю приблизно $ 40 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські боксери-тріумфатори ЧС-2011 змусили тренера збрити вуса

Ще одним холостяком менше стало й серед футболістів. Нападник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко одружився. Його обраниця Інна старша на два роки, спеціаліст із міжнародних відносин і дипломатії. Познайомилися чотири роки тому у київському клубі.

"Андрію дуже пощастило з Інною. Дуже красива, хороша дівчина, до нього добре ставиться. Це правильний вибір. Святкування дуже сподобалось. Місце гарне, все дуже добре організовано було. Світлана Лобода співала. Давно не бачився з Ярмоленком, іншими хлопцями, тому було приємно просто поспілкуватися. Виглядає дуже щасливим. Я гроші дарував. Що інші, не знаю, бо спізнився", - розказав екс-"динамівець", півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Сергій Кравченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Ярмоленко одружився

23 грудня у прямому ефірі фіналу шоу "Танцюють всі!-4" вийшла заміж телеведуча Лілія Ребрик за хореографа Андрія Дикого, з яким познайомилася на проекті.

"Незважаючи на те, що я веду програму "Неймовірні історії кохання", своє особисте життя я намагаюся не виносити на показ. Наш розпис - це не спонтанне рішення. Андрій зробив мені пропозицію ще влітку. Заяву до РАЦСу подали 7 листопада, чесно чекали своєї черги, вийшло, що дата розпису збіглася з датою гала-концерту "Танцюють всі!-4", тому і призначили її так рано, на 9 ранку".

Про роман з Андрієм Лілія раніше не говорила. Звичайно, почали подейкувати, що Ребрик вагітна й саме тому пара вирішила розписатися. Сама ведуча цю інформацію не коментує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весілля Лілії Ребрик показали в прямому ефірі

"Bentley" 1996-го року випуску отримав у подарунок від батька депутата Верховної ради Володимира Ландіка депутат Луганської міської ради Роман Ландік. До цього потрапив у скандал — побив дівчину в одному з луганських кафе. Прокуратура Луганської області порушила проти нього кримінальну справу за хуліганство. Депутата затримали, коли він їхав у медовий місяць на російський курорт Анапу. Зараз Ландік сидить в Луганському СІЗО. На початку листопада у нього народився син.

Із Восьми молодих дружин прізвища чоловіка взяли тільки три — Хитрова, Ярмоленко і Ландік.

Зараз ви читаєте новину «У 2011 році одружувались бізнесмени та спортсмени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути