четвер, 28 січня 2021 17:19

"Треба вміти піти" - Ірена Карпа вчитиме, як вийти заміж

"Треба вміти піти" - Ірена Карпа вчитиме, як вийти заміж
Письменниця Ірена Карпа розпочала авторський курс для жінок. ФОТО надане Іреною Карпою

Письменниця Ірена Карпа розпочала авторський онлайн-курс для жінок "Як вийти заміж і не шкодувати". Вона ділиться досвідом, як будувати й зберігати гарні стосунки, долати рутину побуту, зрозуміти свої прагнення і позбутися комплексів.

"Я не гуриня, не психологиня, а просто письменниця, що роками вивчає людські стосунки й на практиці застосовує свої знання і досвід. Я знаю, що зима, Буковель, свята і все лінь. Але повірте — на носі найдепресивніша частина року, а цей курс — ваша тепла ванна і чашка какао для душі", - розповіла Карпа для Gazeta.ua.

На курсі письменниця також підіймає тему, як припинити токсичні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам п'ю, сам гуляю: 5 зірок, які живуть без пари

"Важливо вміти піти від чоловіка, який вас знищує. Жінка хиріє, коли їй постійно говорять, що має закороткі ноги чи целюліт на стегнах, що погана господиня. Треба вийти з таких стосунків. Тільки тоді з'явиться шанс розпочати нове життя", - радить Ірена.

Жива онлайн-сесія триває 5 тижнів.

"Правильно будувати стосунки є однією з найважливіших речей в нашому житті. Шкода, що цьому не навчають у школі. Без тригонометрії прожити можна, і більшість після школи її й не згадує, а ось як знайомитись, обирати пару і вирішувати суперечки в сім'ї — ці знання інколи з'являються пізно", - вважає одна з учасниць курсу.

Письменниця Ірена Карпа у шлюбі втретє. Востаннє вийшла заміж у 37 років за французького інженера Луї Требюше. Секретами довготривалих вдалих стосунків поділилася у новій книжці "Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете", що вийшла торік.

Зараз ви читаєте новину «"Треба вміти піти" - Ірена Карпа вчитиме, як вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути