понеділок, 04 квітня 2022 17:43

"Треба вчасно сепаруватися" - Дантес описав стосунки з Дорофєєвою після розриву

Виконавець Володимир Дантес зізнався, що вони зі співачкою Надією Дорофєєвою вирішили розірвати стосунки ще до війни, яку веде РФ проти України з 24 лютого.

Оголошувати про розрив на початку війни колишньому подружжю здавалося недоречним, зазначив Дантес у шоу "Комендантский чос".

Автор: instagram.com/vladimirdantes
  Співак Володимир Дантес розповів про стосунки з Надією Дорофєєвою після розриву
Співак Володимир Дантес розповів про стосунки з Надією Дорофєєвою після розриву

"Я нормально. Ми ж написали допис, і в ньому вся правда, яку ми хотіли сказати. Все нормально, ми дружимо", - наголосив він.

"І це рішення не було прийняте тоді, коли ми виставили цей допис, це було раніше. Просто коли ти планував собі одне, а потім починається війна, і ти такий: "Ну, не до цього людям, не про це". А потім, коли минає час, і ти думаєш: "Ну блін, це ж якось дивно, і теж, мабуть, треба про це сказати. І якось приховувати це неможливо, і про це говорити якось неможливо", - пояснив Дантес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік заспівав під гітару й показав зворушливі фото сина

Співак зауважив, що вони залишаються "дуже близькими друзями".

"Усе добре, і я думаю, що так і повинно бути, коли ти хочеш якось не заплямовувати минуле і хочеш, щоб те, що було в минулому, було класною історією, треба вчасно і влучно сепаруватися одне від одного. І не забувати, що хтось комусь щось винен. Ось так ми і зробили. І круто, що так відбулося", - додав він.

Дорофєєва і Дантес, яких вважали найромантичнішою парою шоу-бізнесу, оголосили про розлучення 18 березня. Пара влітку 2021 року відсвяткувала 10-ту річницю стосунків.

Кілька днів тому колишній колега співачки за гуртом "Время и Стекло", Олексій "Позитив" Завгородній роздмухав інтригу про розрив попвиконавців. Він запропонував написати в коментарях, "до кого пішла Надя і де вона зараз".

Зараз ви читаєте новину «"Треба вчасно сепаруватися" - Дантес описав стосунки з Дорофєєвою після розриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути