пʼятниця, 18 березня 2022 20:36

Після 10 років разом: Дантес і Дорофєєва шокували новиною про розлучення
10

Попвиконавці Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, яких вважали найромантичнішою парою шоу-бізнесу, оголосили про розлучення. Пара влітку 2021 року відсвяткувала 10-ту річницю стосунків.

18 березня артисти повідомили про розрив в Instagram спільним розлогим дописом, до якого обмежили доступ до коментарів.

"Ми дуже любимо один одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тими, ким є, підставляли плече допомоги в найтяжчі миті. Ніколи не буде слушного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо це якось відверне вас і розбавить стрічку новин. З відкритим серцем. P.S. Дантесиків і Додошат не чекайте", - зазначили в дописі.

Історія зіркового подружжя розпочалася 5 серпня 2011 року у потягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дожила до пісні, присвяченої мені" - дружина Віктора Павліка повихвалялася сюрпризом від чоловіка

Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про розлучення
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про розлучення
Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про розлучення
Пара була разом 10 років, п'ять з яких - у шлюбі
Пара була разом 10 років, п'ять з яких - у шлюбі

"Двоє молодих людей, у яких все ще попереду, зустрілися і покохали одне одного з першої секунди. До початку лютого 2022 року вони дуже багато досягли. Стали найкрасивішою парою шоу-бізнесу, їхні стосунки стали прикладом для багатьох. Ця пара стала найріднішими людьми одне одному, вони найближчі друзі. Такими вони залишаються. Єдине - вони просто тепер не разом", - додали.

Пара заручилася через три роки стосунків. Дантес освідчився Дорофєєвій 16 березня 2015 року - в день народження її матері. Це сталося в прямому ефірі радіо "Люкс ФМ", де Дантес працював ведучим.

Весілля пари відбулося 8 липня 2015 року. Вони мали напружені робочі графіки, тому домовилися, що не готуватимуть один одному сюрпризи. Попри це Дорофєєва вирішила написати пісню для коханого і виконала її під час весільної урочистості. Саме під цю композицію вони виконали перший весільний танець.

2021 року Дорофєєва і Дантес відзначили 10-ту річницю стосунків. На честь цієї важливої ​​сімейної події артист присвятив дружині пісню під назвою "Девочка". Згодом - випустив до неї кліп, у якому розповів історію їхніх стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Після 10 років разом: Дантес і Дорофєєва шокували новиною про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути