пʼятниця, 09 вересня 2011 15:28

Тоня Матвієнко почала співати в 20 років

Тоня Матвієнко почала співати в 20 років

Тоня Матвієнко не співала в школі, а грала на піаніно. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла мама співачки Ніна Матвієнко.

"В школі вона не співала. Була піаністкою, бо вчилась у школі Лисенка. Навчання їй настільки в'їлося, що сказала: до музики не повернуся. Але для друзів співала і коли нас не було вдома. Якось чуємо, десь я співаю. Чоловік каже: "О, десь ти звучиш". А то Тоня мою пісню співає", - згадує мама фіналістки талант-шоу "Голос країни".

Справжня відлига прийшла, коли Тоні було за 20.

"Вона якраз тоді закінчила інститут, який не був дотичний по її душі. Пішла, бо модно було вчитися на менеджерів та продюсерів. У душі я чекала, коли вона почне співати, але жодним пальцем не натиснула. В Тоні свій голос чистий і дитячий, який не тремтить. А не народний, як пишуть. Так я колись співала, і моя мама. Наші з Тонею голоси схожі, і нас часто плутають. Три роки назад Тоня співала в Артеку свою пісню "Не метелиця". Всі думали, що то — фонограма, і насправді співаю я. Одна жінка із Західної України просто спокою не давала мені. Ходить за мною: "Це якийсь трюк, це ж ви співаєте". Я їй відповідаю: "Я поряд з вами сиджу, а Тоня на сцені, ось перевіряють на ній звук". Тоня потім жартувала: "Мамо, мені що, десь вас подіти?". Я їй підігрувала: "Ага, давай мені зв'язки вирвемо чи гланди", - розповідає про доньку Ніна Матвієнко.

Тоніни пісні не брали ні на радіо, ні на телебачення.

"Всі казали: "Неформат". І я здалась. Кажу: "Працюй в "Камераті", там ти формат. В тебе там хороша зарплата". Але Тоня знайшла конкурс "Голос країни". Там просто знущаються над співаками, вони там із 9 ранку і до 3 ночі. Тоня співала з півчетвертої ранку. Сьогодні встала опів на 6-ту ранку, щоб розспіватися і о дев'ятій виступити. Жоден професійний співак собі цього не дозволить. Голос не звучить о 9-й ранку, а не раніше 4-5-ої дня. Весь день треба потихеньку розспівуватися", - наголошує Ніна Митрофанівна.

Коли Тоня не співала, то проявляла свою творчість в дизайні.

"У своїй квартирі, коли була ще заміжня, власноруч розробила дизайн. З чоловіком і свекром їздила вибирала плитку. Коли вже переїхала до нас жити, сама замовила меблі. Потім намалювала на папері хлопцям схему, і вони розставляли їх", - характеризує доньку українська співачка.

Зараз ви читаєте новину «Тоня Матвієнко почала співати в 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути