Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2018 12:31

Тоня Матвієнко, НІЧЛАВА та Піккардійська Терція заспівали разом у ліричному відео

НІЧЛАВА (Андрій Підлужний), Тоня Матвієнко та гурт Піккардійська Терція записали пісню "Навіки" - чуттєву баладу про нерозділене кохання. Голоси Підлужного та Матвієнко разом утворюють красиве, але й водночас сумне поєднання розбитих сердець. Учасники Піккардійської Терції додають необхідних акцентів та роблять композицію повною.

Автор: прес-служба
  Пісня «Навіки» - чуттєва балада про нерозділене кохання
Пісня «Навіки» - чуттєва балада про нерозділене кохання

"Пісні Андрія для мене, як бальзам для душі. Завжди проникливі, пережиті серцем. Давно мріяла зробити щось спільне. Він для мене особлива людина у житті, бо починала свій творчий шлях з пісень його авторства. Дякую тобі за емоції, я відчула, як душі злилися", - прокоментувала Матвієнко.

Кліп на пісню був знятий в осінній атмосфері. Майже родинні посиденьки у теплому та затишному колі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спочатку ця музика здається страшною"

"Пісня дуже складна, вона наче спис пронизує наскрізь. Це пісня розлуки. Тоню і піккардійців я запросив невипадково, адже з кожним з них працював і знаю їхні можливості, їхні чудові голоси. І знав, що краще за них передати ці емоції і почуття не зможе ніхто", - сказав Андрій Підлужний.

"Проза – це шлунок літератури, есеїстка – її мозок, а поезія – нервова система", - каже письменник Ігор Померанцев на поетичному фестивалі "Меридіан Черновіц". З 7 по 9 вересня його вдев'яте провели у Чернівцях. Відкриття організували просто неба – на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської у центрі міста.

Зараз ви читаєте новину «Тоня Матвієнко, НІЧЛАВА та Піккардійська Терція заспівали разом у ліричному відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути