четвер, 20 вересня 2012 15:40

Том Круз забув про свою дочку

Том Круз забув про свою дочку
Актор не бачив Сурі вже 48 днів Фото: lenta.ru

Відомий голлівудський актор Том Круз вже більше місяця не відвідує свою дочку, шестирічну Сурі. Артист навіть не проводив дівчинку в школу, в яку вона пішла з цього року.

Зірка бойовиків і франшизи "Місія нездійсненна" Том Круз є не таким вже турботливим татком, яким здавався раніше. А адже ще недавно папараці зробили купу фотографій під час відпочинку артиста з шестирічною дочкою Сурі, де обидва весело проводили час в парку Disney World. Схоже, ідилія між батьком і чадом залишилася тільки на тих самих знімках, тому що, як виявилося, Том Круз більше місяця не бачив дочку.

Голлівудська зірка не бачив дочку як мінімум 48 днів. Причиною називається нібито велика зайнятість Круза. Мало того, повідомляється, що Том не був навіть присутній в той момент, коли Сурі вперше пішла до школи. Біля приватної школи в нью-йоркському районі Челсі доньку з машини висадила саме мати і колишня дружина Тома, актриса Кеті Холмс.

Між тим з'являються повідомлення, що не такий вже Том Круз і зайнятий. Наприклад, деякі репортери повідомляють про те, що буквально днями артист ходив зі своїми приятелями в один лондонський клуб, та й взагалі зачастив в різні розважальні заклади. Ходять чутки, що Том почав зловживати алкоголем.

Нагадаємо, в кінці червня Кеті Холмс офіційно пішла від чоловіка, голлівудського актора Тома Круза. Однак пара розлучилася лише через два місяці, в серпні. Повідомлялося, що Том і Кеті пообіцяли зберегти дружні стосунки і спільно виховувати свою шестирічну дочку Сурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тома Круза після розлучення стали помічати в компанії Камерон Діаз

Після розлучення Кеті позбулася великих грошей (Том Круз є одним з найбагатших голлівудських акторів, чий статок оцінюється в 250 мільйонів доларів) і багатьох благ. Так, актриса перебралася з автомобілів з особистим водієм на громадський транспорт і замінила особистий літак на звичайний. Мало того, кажуть, що Холмс не дісталося жодного цента після шлюборозлучного процесу.

До речі, той же суд ухвалив, що голлівудський актор в якості аліментів повинен виплачувати всього 33 тисячі доларів на місяць. Виходить, що до 18 років (коли закінчиться термін виплати) Сурі "накопичить" п'ять мільйонів доларів. Крім аліментів суд постановив, що дівчинка залишається жити з матір'ю, однак батько вправі відвідувати дитину в будь-який час.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз забув про свою дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути