середа, 05 вересня 2012 12:19

Том Круз відмовляється платити Кеті Холмс аліменти

Том Круз відмовляється платити Кеті Холмс аліменти
Актриса навіть таким результатом задоволена Фото: kinomania.ru

Колишня дружина голлівудського актора Тома Круза Кеті Холмс після розлучення не отримала жодного цента. Кеті втратила не лише великі гроші, але і багатьох благ.

Нагадаємо, в кінці серпня в суді Нью-Йорка було підписано остаточне свідоцтво про розлучення акторів Тома Круза і Кеті Холмс. Цікаво, що шлюборозлучний процес пари виявився на рідкість коротким, адже колишня дружина голлівудської кінозірки подала на розлучення менше двох місяців тому. Повідомлялося, що Том і Кеті пообіцяли зберегти дружні стосунки і спільно виховувати свою шестирічну дочку Сурі.

Щоправда, невідомо, чи насправді Круз і Холмс залишилися друзями, але про що говорять напевно всі зарубіжні видання, так це про те, що після розлучення Кеті позбулася великих грошей (Том Круз є одним з найбагатших голлівудських акторів, чий статок оцінюється в 250 мільйонів доларів) і багатьох благ. Так, актриса перебралася з автомобілів з особистим водієм на громадський транспорт і замінила особистий літак на звичайний.

Мало того, кажуть, що Холмс не дісталося жодного цента після шлюборозлучного процесу. Втім, Кеті цілком задоволена таким результатом, судячи з того, що вона не подала жодних позовів до суду з вимогою збільшити суму виплат, яку зобов'язаний сплачувати Круз щомісячно на утримання своєї дочки Сурі.

До речі, той же суд ухвалив, що голлівудський актор в якості аліментів повинен виплачувати всього-33 тисячі доларів. Виходить, що до вісімнадцяти років (коли закінчиться термін виплати) Сурі "накопичить" п'ять мільйонів доларів. Вже зараз багато зубоскалів називають цю суму сміхотворною порівняно із загальним доходом актора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз створив трастовий фонд для дочки

Крім аліментів суд постановив, що Сурі залишається жити з матір'ю, однак батько вправі відвідувати дитину в будь-який час. У виборі навчального закладу для дівчинки Том Круз і Кеті Холмс повинні враховувати інтереси один одного. Проте вже відомо, що школа, в яку відправиться Сурі, абсолютно точно не буде саєнтологічною - Кеті категорично проти бажання Тома долучити дочку до цього релігійного вчення.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз відмовляється платити Кеті Холмс аліменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути