Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2012 18:29

Тищенко любить їсти свіже сало із засоленим огірком

Тищенко любить їсти свіже сало із засоленим огірком
Тищенко: "Суші в Японії коштують не менше $ 300". Фото: lichnosti.net

Відомий ресторатор Микола Тищенко рідко ходить по "чужим" ресторанам. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"В інших ресторанах буваю рідко. Останній раз був в Лондоні в ресторані "Дорчестер". Тризірковий мішелін, але мені не сподобалось зовсім. Вино принесли в брудному бокалі, фуа-гра була сирою. Після мого зауваження менеджеру принесли мою ж фуа-гра, просто відрізали той шматок, який відрізав я. Я не став сперечатися і заплатив 500 євро. В київських ресторанах теж рідко буваю. Чай ходжу пити в пекарню Волконського, наприклад. На відміну від інших в них у випічку кладуть менше "хлорки". Так я називаю всілякі добавки", - зауважує Тищенко.

А в Японії Микола замовляв суші.

"Можу вам сказати, що суші в Японії делікатеси. Менше, ніж за $300 їх там не поїсти. Те, що пропонують наші суші-ресторани, це труха. Все одно, що кишок у свині наїстися, замість сала. І взагалі в наших суші-ресторанах накрутка копійчана. Щоб мати з них прибуток — треба мати з десяток таких ресторанів", - переконує Тищенко.

У самого ресторатора улюбленою стравою є свіже сало із засоленим огірком і житнім хлібом.

"Делікатеси їм на роботі. І хочу вам сказати, щоб не видумували в кулінарії, але їсти все одно будуть борщ і сало. У французького президента улюблена страва — суп з цибулею. А чому? Бо мама готувала йому в дитинстві. Все, як у мультфільмі "Рататуй", - відзначає ресторатор.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко любить їсти свіже сало із засоленим огірком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути