Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2012 12:58

Тимофій Нагорний після спуску в шахту вирішив піти в політику

Свій день народження Тимофій Нагорний відсвяткував на батьківщині, в Донецьку. Свято продюсер відзначив у колі численної родини, а після спустився в шахту, повідомляє його прес-служба.

Знайомі шахтарі запросили Тимофія спуститися з ними, де всім колективом попросили його неодмінно пройти вибори по 55-му округу, де він народився.

Нагорний зізнався, що політика його цікавить лише як інструмент в досягненні поставлених цілей, а інтриги, лицемірство і корупція це те, чому він досі уникав політичної кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимофій Нагорний одружився

"Я досяг того рівня в своїх думках і цілях, коли я як менеджер можу зробити для людей багато, вирішити складні завдання. Але я завжди стикаюся з тим, що мені доводиться просити допомоги та дозволу у можновладців. Навіть на проведення благодійних заходів. Тому я вирішив - піду і спробую збільшити свої можливості. Але я вже сказав вчора землякам: якщо не пройду - не розчаруюсь. Для мене це не особиста поразка чи перемога. Влада це інструмент, щоб мати можливість ще більше допомогти рідному краю. Не вийде - я не опущу рук, буду допомагати ще інтенсивніше. Характер у мене такий, я сам шахтар у минулому. Так що, загалом, як то кажуть - де народився, там і знадобився", - зауважив Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Тимофій Нагорний після спуску в шахту вирішив піти в політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути