понеділок, 25 липня 2011 18:02

Тігіпко проігнорував дрес-код Одеського фестивалю
8

Фото: Фото: Ганна Гарієнчик

Цього літа наймоднішими будуть речі довжиною до п'ят. Про це розповіла українська дизайнер Ольга Навроцька.

"Актуальними будуть сукні, сарафани та спідниці до п'ят. Щодо кольорів, віддається перевага білому. З минулого літа майже нічого не змінилося. Тільки що максі-довжина стала прийнятною не тільки для вечірніх суконь, а й у повсякденному одязі. Останнім часом українські жінки дуже полюбили дрес-код. Куди не йдуть, скрізь запитують чи є якісь обмеження у вбранні. Намагаються завжди виглядати відповідно. Чоловіки менш ретельні у цьому питанні", - зазначила дизайнер.

На найбільшій культурній події літа — ІІ Одеському кінофестивалі під час офіційного відкриття й закриття також був оголошений дрес-код - "Black Tie". Він передбачає смокінг та "метелик" для чоловіків і коктейльну або вечірню сукню для жінок. Останні з'явилися у правильно підібраних туалетах. Щодо чоловіків — багато з них проігнорували обмеження.

На відкриття президент фестивалю Вікторія Тігіпко прийшла у синій сукні з рюшами до п'ят від українського дизайнера Олени Голець. На закритті фестивалю була у довгій білій сукні з чорними вставками. А от її чоловік, віце-прем'єр України Сергій Тігіпко двічі проігнорував дрес-код: був у строгих костюмах з краватками.

Учасник комедійного гурту "Маски-шоу" Борис Барський на відкриття вдягнув яскраву пляжну сорочку з орнаментом, а Георгій Делієв - жовту футболку. На закритті проігнорував дрес-код і ведучий вечора російський режисер Олександр Гордон. Прийшов у легкому світлому костюмі. На відкритті прямо на сцені попросив Машу Єфросиніну зняти з нього "метелик".

"На відкриття вперше в житті прийшов у смокінгу. Так мене Йосип Райхельгауз (Головний режисер московського театру "Школа сучасної п'єси" — ред.) не впізнав. От я і подумав: що мені дорожче - дрес-код чи Райхельгауз?", - зазначив Гордон.

Заступник глави партії "Сильна Україна" Олександра Кужель на відкриття прийшла у облягаючій сукні бордового кольору від "Escada". У смокінгах прийшли кінокритик та арт-директор фестивалю Алік Шпилюк, Борис Бурда, Валід Арфуш. А от жінка останнього була у скромній коктейльній сукні.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко проігнорував дрес-код Одеського фестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути