Ексклюзиви
четвер, 07 липня 2011 16:56

На Одеський кінофестиваль продають фальшиві VIP-абонементи

На Одеський кінофестиваль продають фальшиві VIP-абонементи

В Одесі з'явилися шахраї, які торгують фальшивими VIP-абонементами на Одеський міжнародний кінофестиваль, який проходитиме з 15 до 23 липня. Вони пропонують заможним одеситам купити квиток за півціни. Вартість справжнього абонементу становить 10 тис. грн.

"У нас є людина, яка займається поширенням цих абонементів. Йому почали дзвонити клієнти й розказувати, що їм пропонували абонементи зі знижкою. Зараз він вже коштує 10 тисяч гривень, дещо раніше — п'ять. Пропонували за дві з половиною. Звичайно, це не правда, ніяких знижок немає. Люди, які продавали ці абонементи — шахраї. Намагаємось вийти на них, але доки це нам не вдалось", - розказала Gazeta.ua медіа-координатор фестивалю Олександра Кравченко.

Цьогорічний другий одеський кінофестиваль відкриватиме стрічка французького режисера Мішеля Азанавічуса "Артист". За головну роль у ній актор Жан Дюжарден отримав Золоту пальмову гілку на цьогорічному Каннському фестивалі. Прем'єрою в Україні стане ще один фільм з програми Каннського фестивалю. Це стрічка "Меланхолія" данського режисера Ларса фон Трієра. Виконавиця головної ролі — нареченої, яка чекає на кінець світу, американська акторка Кірстен Данст також стала лауретом цьогорічного Каннського фестивалю.

У конкурсній програмі змагатимуться українська стрічка "Бес пор nо" з Ольгою Сумською та російський фільм "Вогні притону" з Богданом Ступкою.

У ретроспективі українських комедій покажуть фільм 1961-го року режисера Віктора Іванова "За двома зайцями".

"З батьком було дуже важко ходити вулицею. Йдеш, свої думки якісь, розмірковуєш про щось. А він все дьоргає: "Глянь, як той чоловік цікаво одягнений! Чув, про що ті хлопці говорили. А яка оно зачіска у жінки!". І все у записну книжку занотовував. Бувало прокинусь вночі — у батьків в кімнаті світло горить. Це він спав, і щось надумав. Прокинувся, записав і знову спить. Свій перший фільм батько зняв у 47 років. Це була стрічка про машиністів, яку ніхто й не пам'ятає. Дозвіл зняти "За двома зайцями" отримав хитрістю. Тоді на кіностудії було чітко прописано скільки треба зняти за рік. План горів і батько цим скористався. За 2 тижні написав сценарій за п'єсою Михайла Старицького "За двома зайцями". Після цього фільму тату чотири роки не давали знімати. Свирида Голохвастова списав з мого друга", - розказав син режисера Михайло Іванов.

Зараз ви читаєте новину «На Одеський кінофестиваль продають фальшиві VIP-абонементи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі