Ексклюзиви
пʼятниця, 01 березня 2019 19:37

Ті, хто спричинили скандал із Євробаченням повинні піти у відставку, - Бебешко

Ті, хто спричинили скандал із Євробаченням повинні піти у відставку, - Бебешко
Бебешко: "Цей стиль, який Maruv обрала, він епатажний. Я б назвав його стріп-стайл, чоловікам всім дуже сподобалося" Фото: Karabas Live

За словами музичного продюсера, у Maruv в Європі був би успіх і вона склала б серйозну конкуренцію учасникам конкурсу

Всі, хто створив в цьому році скандал з Євробаченням і підірвав імідж України, повинні піти у відставку, заявив музичний продюсер Володимир Бебешко, розповідає 112 Україна.

"Ми вже нічого не чекаємо, тому що весь музичний світ повстав, це музичний Майдан. Ми очікуємо відставки повністю тих людей, які створили скандал, підірвали імідж України. Вони повинні негайно піти у відставку, потім треба призначити нових людей, яким ми будемо довіряти, і на наступний рік ми виберемо достойного. Поки ніякої мови бути не може. Відставка", - заявив він.

Зокрема, за його словами, звільнитися повинні ті, хто організовував нацвідбір.

"Це "Суспільне телебачення". Вони несуть відповідальність, що за останні два роки Україна займає останні, передостанні місця, а в цьому році скандал. Над нами вже сміються", - додав Бебешко.

Продюсер також вважає, що у переможниці нацвідбору Maruv в Європі був би успіх і вона склала б серйозну конкуренцію учасникам конкурсу.

"Цей стиль, який вона обрала, він епатажний. Я б назвав його стріп-стайл, чоловікам всім дуже сподобалося. Наша цнотлива Україна не готова це сприйняти, я розумію. У Європі це був би успіх. Я думаю, що вона б зробила дуже серйозну конкуренцію. Звичайно я за те, щоб Україну представляла співачка, яка має етнічні корені, щоб звучала українська пісня. Але ми не виховали, не встигли, погано підготувалися. А ця дівчина Maruv вийшла і професійно в тому стилі виступила, гідно перемогла. Ось і все, треба було її відправляти", - розповів він.

Бебешко також зазначив, що відмовлятися від участі в Євробаченні-2020, якщо переможе Росія, неправильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніцой назвала винних у скандалі на Нацвідборі

"Треба перемогами брати, а не відсиджуватися і ховатися в кущі", - сказав продюсер.

У 2019 році Україна не буде представлена на пісенному конкурсі Євробачення, який 14-18 травня проходитиме у Тель-Авіві.

Про це йдеться в офіційній заяві Національної суспільної телерадіокомпанії України.

"Дотримуючись закону про суспільне мовлення, а також в умовах надмірної політизації перебігу національного відбору суспільний мовник вирішив відмовитися від участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019", - ідеться у повідомленні.

НСТУ запропонувала започаткувати суспільний діалог у форматі ток-шоу, форумів та обговорень за участі провідних експертів сфери для формулювання позиції українського суспільства щодо співпраці українських артистів із країною-агресором. Також напрацювати законопроект, який би регулював це питання.

Зараз ви читаєте новину «Ті, хто спричинили скандал із Євробаченням повинні піти у відставку, - Бебешко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути