четвер, 28 лютого 2019 08:06

Ніцой назвала винних у скандалі на Нацвідборі

Ніцой назвала винних у скандалі на Нацвідборі
Співачок Anna Maria несправедливо звинувачують за їхні слова про Крим. Фото - uapisnya.com.ua

Співачок Anna Maria несправедливо звинувачують за їхні слова про Крим.

У скандалі, який розгорівся після їх інтерв'ю з Романом Скрипіним, насправді винні "творці" проблеми – Міністерство культури, "Суспільне" і "СТБ". Таку думку озвучила українська письменниця Лариса Ніцой, передає "Обозреватель".

Вона уточнила, що в умовах "Євробачення" немає пункту про те, що минуле виконавця може впливати на результати відбору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організатори Євробачення відреагували на рішення України

"А що, дівчата мали сказати, що "наші батьки гади, ми від них відмовляємося?". Вони не можуть так говорити. Чи, може, що "Крим – український?". Тоді вони туди не зможуть повернутися. В умовах конкурсу не написано, що "ви не маєте права, бо така ситуація у суспільстві й в умовах війни подивіться на те, що у вас за спиною". Немає такого", — сказала вона.

Щодо Maruv Ніцой додала, що співачка має право виступати за іншу країну. Раніше була інформація, що переможниці Нацвідбору України запропонували виступити від Росії у 2020 році.

У 2019 році Україна не буде представлена на пісенному конкурсі Євробачення, який 14-18 травня проходитиме у Тель-Авіві. Про це йдеться в офіційній заяві Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Зараз ви читаєте новину «Ніцой назвала винних у скандалі на Нацвідборі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі