четвер, 16 серпня 2012 12:01

Телеведуча Оксана Пушкіна в 50 років вийде заміж за американського бізнесмена

Телеведуча Оксана Пушкіна в 50 років вийде заміж за американського бізнесмена
Оксана познайомилася зі своїм обранцем через соціальну мережу Twitter Фото: РИА Новости

Популярна телеведуча Оксана Пушкіна вирішила вдруге вийти заміж. Обранцем 50-річної теледіви називають американського бізнесмена.

Зараз Оксана Пушкіна знаходиться у відпустці і проводить його в спекотному Лос-Анджелесі. Світські хронікери стверджують, що телеведуча вибрала саме цю країну для відпочинку не просто так. Нібито там проживає її новий коханий. І в них все настільки серйозно, що американець навіть зробив Пушкіній пропозицію руки і серця. Оксана сказала заповітне "так".

Оксана познайомилася зі своїм обранцем через соціальну мережу Twitter, де має власний аккаунт. Однак спочатку відома телеведуча ніяк не реагувала на знаки уваги закоханого американця. Тоді бізнесмен вирішив діяти по-справжньому - взяв квиток і прилетів до Росії.

Оксана Пушкіна не змогла встояти під напором американського шанувальника, і у них все закрутилося. Подейкують, що пропозицію бізнесмен зробив своїй російській коханій ще на початку літа. Деякі світські хронікери і зовсім стверджували, що бачили на безіменному пальці правої руки 50-річної теледіви обручку. За чутками, вже щосили ведуться весільні приготування.

Однак коли саме відбудеться така радісна подія, невідомо. Також залишається загадкою і місце проживання майбутнього подружжя. Сама Оксана Пушкіна воліє не коментувати подробиці свого особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Боня народила дитину мільярдеру

Нагадаємо, телеведуча Оксана Пушкіна вже була один раз заміжня. Її чоловіком був також телеведучий Владислав Коновалов. Від цього шлюбу у Пушкіної є син Артем. Однак 23-річний юнак вирішив не йти по стопах батьків. Він закінчив Російську академію народного господарства та державної служби при президенті Росії.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча Оксана Пушкіна в 50 років вийде заміж за американського бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути