четвер, 09 серпня 2012 18:01

Евеліна Бледанс худне за допомогою великої кількості їжі

Евеліна Бледанс худне за допомогою великої кількості їжі
Артистка не рахує калорії Фото: twitter.com

Після народження сина російська актриса і ведуча Евеліна Бледанс не тільки повернулася на сцену, але й швидко схудла. При цьому новоспечена матуся стверджує, що не сидить на дієтах, навпаки - багато їсть.

Евеліна Бледанс щиросердно зізналася, що у неї шкідливі секрети краси: "Чесно кажучи, я мало часу приділяю своїй зовнішності. Взагалі не розумію матусь, які, народивши дитину, прагнуть швидко схуднути, підраховуючи калорії. Я їм все і навіть більше. Регулярно змушую себе щільно снідати, обідати і вечеряти, щоб молоко у дитини було більш поживним і смачним. Крім того, раніше я була байдужа до солодкого. Зараз же з'їдаю щодня мінімум по одному тістечку. Так що мій раціон став більш шкідливим для фігури", - зізнається артистка.

Виходить, що зірка абсолютно не намагається прийти у форму, але все одно худне.

Що ж стосується спорту, Бледанс не відвідує тренування, але бігає вгору-вниз по сходах заміського будинку, де телеведуча зараз проживає з чоловіком і сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Евеліну Бледанс обурив заголовок у жовтій пресі про хворобу її дитини

Нагадаємо, другий син Бледанс з'явився на світ 1 квітня 2012. Його вага була - 3 кілограми 400 грамів при зрості 52 сантиметри. Найцікавіше в цій ситуації те, що всі дев'ять місяців вагітності 42-річна Евеліна Бледанс та її чоловік Олександр Сьомін були впевнені в тому, що у них буде дочка.

Зараз ви читаєте новину «Евеліна Бледанс худне за допомогою великої кількості їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути