понеділок, 13 серпня 2012 17:53

Анфіса Чехова показала, якою вона була в дитинстві

Автор: Фото: Twitter Анфіси Чехової
 

Телеведуча Анфіса Чехова, яка на телебаченні без тіні збентеження могла вести відверті програми про секс, далеко не завжди була такою панянкою без комплексів. Судячи з фотографії, яка з'явилася сьогодні в її блозі, в дитинстві вона була зразковою дівчинкою, справжнім зайчиком.

"Знайшла своє дитяче фото. На новорічному ранку, - з посмішкою пояснила Чехова. - Всі дівчатка були білочки, хлопчики - зайчики. А я щось поплутала". Худенька дівчинка на фотографії в милій шапочці з вушками дуже мало схожа на нинішню Анфісу, особливо дивує зачіска - стрижене під нуль волосся.

Зараз, коли весь світ телеведучої зосередився на вихованні сина, їй, напевно, особливо цікаво згадувати про власне дитинство. Незважаючи на те що Чеховій вже довелося вийти з декретної відпустки на роботу, вона намагається частіше "впадати в дитинство".

"Що може бути краще, ніж бути обкаканою власною дитиною!? Тихі радості материнства", - жартує молода мама.

Нагадаємо, сина Соломона телеведуча народила 31 травня. Незвичайне ім'я малюку дісталося завдяки татові, акторові з грузинським корінням Гураму Баблішвілі. Чехова вирішила, що при такому прізвищі та по-батькові дитини і ім'я потрібно вибрати відповідне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анфіса Чехова не проти, щоб її син став геєм

Зараз Анфіса намагається поєднати материнство і роботу в новій програмі на каналі ТВ3. "Я не трудоголік! Але життя чомусь вважає інакше", - скаржиться ведуча.

Припущення про те, що, вийшовши з декрету, зоряна мама кинула малюка, сама Чехова з обуренням відкинула: "Як і слід було очікувати, Інтернет заполонили заголовками: "Анфіса Чехова кинула сина заради нового шоу". Заспокойтеся, пустодзвони, син мій завжди при мені!"

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова показала, якою вона була в дитинстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути