Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2020 19:34

Телеведучі каналу "1+1" потрапили в рейтинг "100 найвпливовіших жінок України"
5

У жовтні журнал "Фокус" традиційно представляє рейтинг "100 найвпливовіших жінок України". У цьому році в топ потрапили одразу 4 популярні телеведучі каналу "1+1" — Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран і Катя Осадча. Редакційна колегія журналу сформували список жінок, які мають найбільший вплив на політичні, економічні, суспільні та культурні процеси в країні. В обговоренні брали участь експерти.

Лідером в рейтингу серед всіх телеведучих цього року стала Алла Мазур — незмінна ведуча програми "ТСН.Тиждень" на каналі "1+1". Алла обіймає 36-е місце. До числа впливових жінок України за версією журналу приєдналися Наталія Мосейчук (71-е місце) і Лідія Таран (78-е місце).

Журнал "Фокус" опублікував рейтинг "100 найвпливовіших жінок України"
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Журнал "Фокус" опублікував рейтинг "100 найвпливовіших жінок України"
Журнал "Фокус" опублікував рейтинг "100 найвпливовіших жінок України"
Журнал "Фокус" опублікував рейтинг "100 найвпливовіших жінок України"
Журнал "Фокус" опублікував рейтинг "100 найвпливовіших жінок України"

Також в рейтингу на 93-ому місці Катерина Осадча, майстриня коротких інтерв'ю з політиками і зірками, яка утримує провідні позиції у програмі "Світське життя". Серед впливових називають акторку Студії "Квартал 95" Олену Кравець. Вона посіла 95-у сходинку рейтингу.

Вперше на сайті журналу "Фокус" редакція запустила онлайн-голосування для інтернет рейтингу "100 найвпливовіших жінок України", де користувачі могли підтримати обраних редакцією багаторічних учасниць рейтингів журналу або запропонувати своїх кандидаток. Голосування тривало з 7 до 19 жовтня, а в список увійшли 143 учасниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломію Вітвіцьку приголомшило зізнання чоловіка про їхні стосунки

В онлайн-версії до Мазур, Мосейчук, Таран і Осадчої приєдналася ведуча шоу "Сніданок з 1+1", улюблениця авдиторії Людмила Барбір, яка зайняла 53-ю позицію в категорії "Кумири і майстри".

Ведуча "ТСН.Тиждень" на "1+1" Алла Мазур нещодавно прикрасила обкладинку французького глянцю Marie Claire в Україні і надихнула всіх жінок любити життя і піклуватися про своє здоров'я. Алла розповіла про одужання від онко та постала в новому образі – без перуки з короткою зачіскою та натуральним кольором волосся.

Зараз ви читаєте новину «Телеведучі каналу "1+1" потрапили в рейтинг "100 найвпливовіших жінок України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути