пʼятниця, 25 травня 2018 16:55

TAYANNA виступила на фіналі жіночої Ліги чемпіонів УЄФА
2

TAYANNA
Фото: Прес-служба
TAYANNA

24 травня вперше в Києві на стадіоні Валерія Лобановського відбувся фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок. У вирішальному футбольному матчі за головний жіночий клубний трофей континенту боролися німецький "Вольфсбург" і французький "Ліон".

Спеціальним гостем на урочистій церемонії відкриття Ліги стала TAYANNA, днями отримала звання "Співачка року" на легендарній премії "Золота Жар-птиця". Українська поп-зірка вийшла на сцену перед більш ніж 15 тисячами глядачів і мільйонами телеглядачів по всьому світу зі своїм запальним треком "Леля". Її номер супроводжувала хореографічна постановка, в якому було задіяно близько 30 танцюристів.

"Взагалі для мене стало великим відкриттям те, що існує жіночий футбол і звичайно ж, що для мене це велика честь бути спеціальним музичним гостем на такому заході, адже моя творчість безпосередньо пов'язана з жінками. Крім того, виступи на open-space це завжди божевільний драйв і потужна енергетика. Я дуже вдячна за запрошення, це ще один маленький крок до велікоï мріï "- прокоментувала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий альбом TAYANNA может стать поворотним для української поп-музики

Зараз TAYANNA перебуває у всеукраїнському турі "Леля", який включив в себе 15 міст. Найближчі концерти відбудуться в Херсоні, Одесі, Харкові та Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «TAYANNA виступила на фіналі жіночої Ліги чемпіонів УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути