вівторок, 22 січня 2019 11:58

Tayanna відмовилася боротися за перемогу на Євробаченні-2019

  TAYANNA відмовилась від участі в Національному відборі Євробачення. Фото: NewsOne
TAYANNA відмовилась від участі в Національному відборі Євробачення. Фото: NewsOne

Українська співачка TAYANNA за декілька тижнів до першого півфіналу Національного відбору Євробачення-2019 відмовилася від участі в конкурсі.

За її словами, в Україні є безліч артистів, яким квиток до Ізраїлю потрібніший більше, ніж їй. Про це вона написала у Facebook.

"Iнодi всесвіт не дає тобi чогось не тому, що ти цього не заслуговуєш, а тому, що ти заслуговуєш чогось іншого. Аби це пiдтвердити, вiдчуваю, що саме зараз я маю зробити цей вибір… А ще з часом, я все ж таки зрозуміла, що головне змагання в житті творчої людини – це змагання з собою. Отримати перемогу в ньому можна лише за однієї умови – бути щирим із собою та мати силу приймати непрості рішення", - прокоментувала співачка.

Вона додала, що поважає та любить свою команду, але змушена сказати "ні". Наразі вона вирішила повністю поринути у творчість – записати новий альбом і зайнятися підготуванням до сольного концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я проти демократизму" - "ЦеШо" представили пісню до Євробачення-2019

16 виконавців боротимуться за право представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019. Півфінали національного відбору пройдуть 9 і 16 лютого в київському Палаці культури КПІ. Фінал — 23 лютого. Фінал Євробачення відбудеться у травні цьогоріч в Ізраїлі.

Зараз ви читаєте новину «Tayanna відмовилася боротися за перемогу на Євробаченні-2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути