понеділок, 18 квітня 2022 20:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Тарас Тополя і Alyosha зізналися, як їхні стосунки змінилися через війну

Тарас Тополя і Alyosha зізналися, як їхні стосунки змінилися через війну
Тарас Тополя і Alyosha розповіли, як їхні стосунки змінилися через війну. Фото: instagram.com/tarastopolia

Зіркова пара Тарас Тополя і Alyosha не бачилися з початку війни, яку веде РФ проти України. Співак відправив дружину з трьома дітьми в Америку. А сам пішов захищати країну.

Зараз артисти займаються кожен своєю справою. Але подружжя щодня зідзвонюється о 22:00 за київським часом і вже мають плани на майбутнє. Про те, як їхні стосунки змінилися через війну, розповіли в інтерв'ю "Ранку з Україною".

"Чесно кажучи, особливих змін всередині мене не сталось. У нас із Оленою були спільні пріоритети – виховання дітей, і ми продовжуємо цим займатись. Звичайно, зараз ця функція на Олені, я знаю, що їй важко, хоча мої рідні підтримують її в Америці, але все, що раніше ми ділили навпіл, зараз висить на ній одній", - зазначив Тополя.

"Я впевнений, що коли Україна переможе, ми проведемо багато часу разом. Зараз у мене з'явилась мрія про подорож – великий круїз на двох, але це буде після", - додав співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Показую іноземним каналам протигаз. Бо Росія може застосувати хімічну зброю" - співак Тарас Тополя

За його словами, для цього їм потрібна допомога українців, які можуть відкрити новий бізнес після війни.

"Це як маленький старт-ап – відкрити дитячий садок чи табір для всіх закоханих пар, яких роз'єднала війна. Дітей відправити туди, а батьки – егегей! Хоча б на два тижні", - запропонував багатодітний батько.

Однак співачка впевнена, що її коханий не зможе надовго розлучитися з дітьми. Пара виховує двох синів Романа й Марка та доньку Марію.

"Я думаю, що в Тараса не вийде відправитись у подорож. Він просто не зможе. Я дивлюся на нього і бачу – він так скучив за дітьми, а вони за ним, що навряд чи зможуть поїхати один від одного", – сміючись зауважила Олена.

Подружжя додало, що більше за все чекає на той час, коли Київ стане безпечним місцем і вони нарешті зможуть повернутись до мирного життя.

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя одним із перших селебрітіс повідомив про те, що записується до лав Тероборони Києва. 25 лютого артист записав відео у соцмережах. Він зауважив, що планував у цей день презентувати у студії новий альбом гурту MLNL. Поет, виконавець Олександр Положинський також записався до лав Територіальної оборони.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Тополя і Alyosha зізналися, як їхні стосунки змінилися через війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути