Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2019 02:20

"Танці з зірками 2019": хто покинув проект цього разу

"Танці з зірками 2019": хто покинув проект цього разу
"Танці з зірками 2019" - чим закінчився черговий випуск? Фото: ТСН

Всього 5 пар продовжують змагатися за звання переможця шоу "Танці з зірками 2019".

12 випуск "Танців з зірками 2019" став одним з найбільш непередбачуваних. Учасники підготували по дві постановки, за кожну з яких отримали бали від суддів. Крім цього, підтримати пари прийшли українські співаки, які виконали свої хіти і закликали шанувальників голосувати за конкурсантів. Однак навіть з такою підтримкою в півфінал пройшли всього 4 зіркових учасників.

За результатами голосування, в зону ризику потрапили Олена Кравець та Максим Леонов, а також Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова. Пари станцювали ча-ча-ча і поборолися за місце в півфіналі. Зоряні судді віддали свої голоси за Володимира Остапчука, тому Олена Кравець та Максим Леонов покинули проект в чвертьфіналі.

"Я впевнена: це були найщасливіші 4 місяці в моєму житті. Це була казка, яка ожила. Хочу подякувати всім, хто взяв участь в цьому шоу. У першу, чергу, Максима Леонова, адже так складно навчити іншу людину танцювати. І за то спасибі, що я не має наміру прощатися з танцями ... Спасибі моїй родині, яка з розумінням поставилася до моєї відсутності і підтримувала мене. Глядачі, ви змусили мене повірити в себе ", - поділилася Олена Кравець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками": Могилевська "запалила" на паркеті з Ямою та зізналася в коханні новому обранцю

"Танці з зірками" - це шоу, в якому зіркові учасники разом з професійними танцюристами змагаються за перемогу. Їх виступи оцінює журі, а також глядачі, які голосують за улюблені пари. У 2019 суддівські крісла зайняли прима-балерина Катерина Кухар, знамениті хореографи Григорій Чапкіс, Влад Яма і Франциско Гомес.

Зараз ви читаєте новину «"Танці з зірками 2019": хто покинув проект цього разу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути