Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2012 10:17

Своїми танцями Волочкова хоче відволікти дітей від телевізора

Своїми танцями Волочкова хоче відволікти дітей від телевізора

Анастасія Волочкова представила свій проект "Волочкова - дітям України". Це концертний тур, в рамках якого балерина дасть 18 концертів у невеликих містах України.

"Це будуть невеликі міста, де глядач не так розбалуваний артистами і великими концертними програмами, - сказала Анастасія. - Мені просто хочеться сьогодні відволікти дітей від телевізорів, комп'ютерів і привернути увагу до музики й танців. Я вірю, що моє концертне шоу, яке дуже сучасне, барвисте, яскраве, за участю акробатичного балету, зірок опери, моїх партнерів, допоможе мені це зробити. Сподіваюся, це буде цікаво і дітям, і людям старшого покоління, і молоді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Волочкова не ризикнула повністю оголитися на Мальдівах

Тур закінчиться 12 березня у Києві концертом і презентацією нового кліпу Волочкової на пісню "Танго" на музику Едвіна Мартона.

"Я зняла кліп в кінці грудня і його презентація відбудеться на моєму шоу в березні. Поки відбувається процес комп'ютерної графіки. Ми вирішили поєднати кілька жанрів: танець, музику і комп'ютерну графіку Це буде одна з найяскравіших частин моєї концертної програми", - коментує Анастасія.

За словами Волочкової, вона не може зупинитися на одному варіанті комп'ютерної графіки, тому замовила дві: одну роблять в Києві, а іншу в Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова переїде в Київ, бо у Москві її не хочуть

"Ця непостійність у мене в усьому Я дуже ретельно підходжу до процесу, тому що знаю, що це залишиться назавжди", - додала балерина.

Анастасія Волочкова також змінює амплуа - балерина записує власний пісенний альбом.

Зараз ви читаєте новину «Своїми танцями Волочкова хоче відволікти дітей від телевізора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути