пʼятниця, 13 січня 2012 16:45

Анастасія Волочкова не ризикнула повністю оголитися на Мальдівах

Відома балерина і з недавнього часу співачка Анастасія Волочкова знову оголилася на відпочинку на Мальдівах. Артистка виклала відверті знімки в свій мікроблог.

Анастасія Волочкова ще восени повідомила своїм численним шанувальникам, що збирається провести новорічні свята на Мальдівах. Фанати відреагували миттєво і зажадали у артистки повторити її оголену фотосесію, якою вона вразила всю інтернет-спільноту.

Волочкова вирішила відмовчатися. Коли ж дійсно вирушила відпочивати, на неї знову посипалися прохання на відверті знімки. Спочатку Анастасія викладала фотографії більш ніж цнотливі: небо, пляж, дочка Аріша, потім вже і сама балерина, але в купальнику або в халаті або взагалі на заняттях в тренажерному залі. Шанувальники засмутилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Волочкова на Мальдівах сіла на дієту

І ось Анастасія, витримавши ефектну паузу, все-таки опублікувала у своєму мікроблозі фото, на якому постала топлес (може, і повністю голою, ніхто не знає - інші частини тіла в кадр не потрапили). На знімку балерина грайливо прикривається пальмовим листком, який, втім, нічого не приховує від цікавих очей, а лише підкреслює округлості артистки. Злі язики відразу ж відзначили, що Волочковій вже нічого демонструвати і вона невдало намагається попіарити себе. Тим часом сама Анастасія гордо ігнорує всю критику.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова полетіла на Мальдіви не з Миколою Басковим, який погрожував мало не одружитися на ній, а з колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним. Також пара взяла з собою на відпочинок дочку Арішу і мати Анастасії Тамару Володимирівну. Микола Басков замість Мальдів відправився до Барселони, де виступив на ювілейному концерті Монсеррат Кабальє.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова не ризикнула повністю оголитися на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути