Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 10:05

Анастасія Волочкова на Мальдівах сіла на дієту

Анастасія Волочкова на Мальдівах сіла на дієту

Балерина Анастасія Волочкова знову проводить новорічні канікули на Мальдівах. Без чергової фотосесії не обходиться. Втім, цього разу знімки не відверті. Тепер зірка робить ставку на пропаганду здорового способу життя. У своєму блозі Настя описує свою дієту і заняття спортом.

"Незважаючи на канікули, кожен день я займаюся у фітнес-залі, підтримую свою форму, - написала Волочкова в ЖЖ. - Це, мабуть, єдиний мінус, так як неймовірно важко змусити себе тренуватися, коли поруч сонце, море, тіло і душа розслабляються, і всі м'язи стають ватними. Але я у відповідальності перед вами, моїми глядачами, тому незважаючи ні на що продовжую регулярно відвідувати спортзал".

Додатково до занять фітнесом Настя дотримується здорової дієти. "Ми їмо овочеві супчики, також тут готують моє улюблене блюдо - шпинат, тушкований в молоці, з тертим сиром пармезан, і радує те, що тут є всі види моїх улюблених салатних листків". Відсутністю романтики зірка теж не страждає. Компанію на Мальдівах їй складають дочка Аріша, мама і екс-чоловік Ігор Вдовін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова купує квартиру в Києві

Останній ніжно доглядає за колишньою дружиною. "Часто трапляються романтичні вечері, коли столик стоїть прямо на березі океану, прикрашений вогнями, ліхтариками і квітковими композиціями. А іноді вдень бувають і романтичні ланчі", - повідомила артистка. Судячи з одкровень танцівниці, заява Миколи Баскова про весілля, запланованого з Анастасією на 4 березня, було не більше ніж жартом.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова на Мальдівах сіла на дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути